Papp Csilla

Napi tisztító tipp: fehér zsálya levendula

Napi tisztító tipp: fehér zsálya levendula
Napi tisztító tipp: fehér zsálya levendula

A fehér zsályát és a levendulát rácsos edényen is füstölhetjük együtt, akár úgyis, hogy nem kerül alájuk gyanta. Kipróbáltan nagyon finom kombináció.
Aki olvasta a a fehér zsálya – sárkányvér bejegyzést, az átugorhatja a következő pár sort 
A kaliforniai fehér zsálya ( Salvia apiana ), az észak-amerikai indiánok egyik legszentebb és leggyakrabban használt füstölőszere Európában is igen közkedvelt lett az utóbbi években. Bár fanyar illata a tömjénéhez hasonlóan igen megosztó ( azaz valaki vagy szereti, vagy ki nem állhatja ), tisztító hatása megkérdőjelezhetetlen. Mivel víz elemű növényről van szó, ezért erőteljesen dolgozik és tisztít érzelmi szinteken, de ami még talán ennél is fontosabb ajándék / üzenet / mágikus hatás, hogy kitisztítva a „zavaró érzelmeket”, ahogy a buddhisták nevezik őket, segít, hogy középre kerülve, egy semleges ( isteni ) nézőpontból hozhassuk meg döntéseinket. Felismerve, hogy melyek az igazán fontos dolgok az életben/életünkben vagy éppen az adott helyzetben.
S hogy mit tud ehhez hozzáadni a levendula ?
Hát finom illatot mindenképpen  Azaz képes annyira lágyítani a fehér zsálya illatát, hogy az sokkal több ember számára befogadható legyen. Főleg füstölőrácsos edénynél van lehetőségünk beállítani a két növény arányát úgy, hogy olyan ember is tudja füstölni, aki a fehér zsályát önmagában nehezen viselni. Ez nem azt jelenti, hogy magunkra vagy másokra kényszerítjük. Csak olyan mennyiségben és olyan kombinációban kezdjük el használni, ahogy az még éppen befogadható legyen. Így szép lassan az esetleges ellenállások is képesek feloldódni.
Ezen túlmenően ennek a gyönyörű kékes-lilás színű, jellegzetes illatú virágnak – melyet viszont szinte mindenki szeret - mágikus hatása abban rejlik, hogy legalább annyira jól tisztítja és központosítja a gondolati / mentális szinteket, mint a fehér zsálya az érzelmieket.
Egy csodálatos VÍZ-VÍZ kombináció a teljes tisztuláshoz, és tisztánlátáshoz, valamint a bölcs döntések meghozatalához a továbblépés érdekében 

tértisztításauratisztításLégfertőtlenítés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások