Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - január 2.-3.

12 mágikus éjszaka - január 2.-3.
12 mágikus éjszaka - január 2.-3.

10. MÁGIKUS ÉJSZAKA: január 2 éjféltől január 3 éjfélig♎️

A tizedik mágikus éjszakához tartozó hónap az OKTÓBER, a hozzárendelt csillagjegy a MÉRLEG ( a "kiegyensúlyozó erő" ), eleme a LEVEGŐ, témája pedig a konkrét cselekvés, kivitelezés előkészítése azon célok, tervek tekintetében, melyeket az elmúlt napokban előkészítettél, elképzeltél, megáldottál. Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod: 
Milyen életesemények, történések jutnak eszedbe az elmúlt év októberéből ? Hogyan éltem meg az átmenetet a "sötét" hónapokba ?
- Milyen az életerőenergia szinted ? Van-e elég ( testi-lelki-szellemi ) erőd, hogy nekivágjál a céljaid elérésének az új évben ?
- Hogyan tudod energetizálni magad ? Mi az, ami neked a legjobban segít, ami energiával tölt fel ?
Milyen határidőket és konkrét lépéseket tervezel a céljaid elérése érdekében ? Bár itt konkrét dolgokról van szó, próbálj meg a belső hangodra, sugallatodra, bölcsebb részedre hallgatni, hogy ne a külvilág, vagy az ego által diktált vagy elvárt lépések és határidők legyenek, hanem olyanok, melyet az isteni vezettetésedtől kapsz, ez utóbbi ugyanis nem szül felesleges erőlködést és stresszt az életedben.

Ehhez a témához kapcsolódó füstölőanyagok a szomáliai TÖMJÉN ( Boswellia carterii ) és a ROZMARING. A szomáliai ( carterii ) tömjén azon túl, hogy összeköt a bölcsebb részeddel, segít az energiák központosításában is, míg a rozmaring a tetterőt és a cselekvést támogatja.

Gyakorlat: Gyújtsd be a füstölőt, és úgy írj listát a korábban már fókuszba tett célokról, és az azokhoz vezető lépésekről, határidőkről, mert így könnyebben kerül egyensúlyba a racionális részed a belső, bölcs részeddel. Figyelj közben az érzéseidre, melyek a lépések, határidők lejegyzése során felmerülnek benned. Jelzik, hogy jó úton jársz-e. Később időről-időre előveheted ezt a listát, és megnézheted, hogy hol tartasz benne, kell-e esetleg valahol korrekció, újratervezés. Ilyenkor is nyugodtan hívd segítségül a növények erejét.

Így legyen, Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások