Papp Csilla

Hogyan és mivel végezhető az auratisztítás ?

Hogyan és mivel végezhető az auratisztítás ?
Hogyan és mivel végezhető az auratisztítás ?

Az előző posztban ismertetett, füstöléssel végzett auratisztítás többféle módon valósítható meg:

---> Legegyszerűbben Palo Santo fával, fehér zsálya levéllel vagy köteggel ( vagy valamilyen vegyes köteggel, pl. fehér zsálya-sárkányvér ), ilyen esetben semmilyen füstölőedényre nincs szükség.
---> Faszenes füstöléssel, ilyenkor azért jelentősen bővül a felhasználható füstölőszerek választéka: különféle tömjének, tömjénkeverékek, világos kopálok, valamint az összes tértisztításra készült keverék ( pl. a prémium energetikai tisztítás ), de természetesen létezik kifejezetten erre a célra készült auratisztítás füstölőkeverék is, sőt mi magunk is összeállíthatunk egy teljesen személyre szabott keveréket.
---> 100% tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikával, kúppal, zsinórral, melyek tisztító növényeket tartalmaznak. Mivel a forgalomban lévő pálcikák többsége részben vagy egészben nem tiszta növényi alapanyagokból készül, ezért ebben az esetben nagyon oda kell figyelni a termékválasztásra. A minőséget és a hatást az is nagyban befolyásolja, hány %-ban tartalmaznak növényi alapanyagokat ( 5-10% vagy 50-70 % !!! ), mert a fennmaradó rész csak égéssegítő és kötőanyag, melynek nem lesz tisztító hatása, még akkor sem, ha természetes ( nem az a feladata ).

‼️ Rácsos edénnyel nem nagyon szoktunk sem teret, sem pedig aurát tisztítani, mert egyrészt nagyon minimális a füstje, ami a tisztításnál előnyt jelent, valamint az edény mozgatása közben a mécses könnyen kifolyik vagy elalszik.
Hasonló megfontolásból füstmentes füstölőpálcikával sem szoktunk sem teret, sem pedig aurát tisztítani.

Palo Santo faauratisztítástömjén gyantafehér zsályaenergetikai tisztítástömjén

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások