Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - január 3.-4.

12 mágikus éjszaka - január 3.-4.
12 mágikus éjszaka - január 3.-4.

11. MÁGIKUS ÉJSZAKA: január 3 éjféltől január 4 éjfélig♏️

A tizenegyedik ( utolsó előtti ) mágikus éjszakához tartozó hónap a NOVEMBER, a hozzárendelt csillagjegy a SKORPIÓ ( a "kompromisszumot nem ismerő erő" ), eleme a VÍZ, témája pedig az életcél, életfeladat felismerése, melyben a november 1-ei Mindenszentek / Küszöb ünnep / Samhain energiája, a halállal és az élet körforgásával való szembesülés lehet segítségedre. Ilyenkor ugyanis óhatatlanul felmerül bennünk a kérdés, hogy miért is vagyunk itt a Földön ?

Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:
- Hogyan élted meg az elmúlt novembert és a Mindenszentek napját ? Jött-e bármilyen felismerés az elmúlással való szembesülés és az ősökkel való megbékélés nyomán ?
- Van-e olyan ősöd, akivel még nem sikerült teljesen megbékélned ? Ismered-e egyáltalán őket ? Mit tudsz róluk és az életükről ? Van-e bármilyen párhuzam, hasonlóság a te életeddel ?
Tudod-e, mi az életcélod ? Van-e egyáltalán ? Miben látod az életed értelmét ?
- 2019-es céljaid, terveid mennyire csengenek egybe az életcéloddal ? Mennyire támogatják léted magasabb rendű értelmét ?
- Van-e bármi, ami hátráltatja az életfeladatod és 2019-es céljaid elérését ? Hogyan engedheted el ezt ?
- Kell-e valamit átalakítanod, újra struktúrálnod életed egy vagy több területén ahhoz, hogy az életcéloddal nagyobb összhangban haladhassál az úton ?

Ehhez a minőséghez tartozó füstölőanyag a sötét kopálok valamelyike: SAUMERIO ( perui fekete kopál ) vagy a COPAL NEGRO MEXIKÓ, esetleg a BREUZINHO ( brazíliai fekete kopál ).

A fekete kopált a maják az "Istenek eledelének" tartották, és szerintük az Éjszaka Jaguárja hozta el az embereknek, hogy segítsen nekik az ősökkel való kapcsolatfelvételben, valamint a lélek sötét bugyraiba való alámerülésben és a "sötét oldaluk" integrálásában.

Gyakorlat: Tegyél fel egy kis fekete kopált füstölni, és hívd meg az őseidet, akik szeretnének neked most segíteni. Nézz a szemükbe, adj hálát, hogy életükkel lehetővé tették, hogy te is élhess, és köszönd meg nekik, hogy akár láthatatlanul is segítenek utadon. Ha kell, kérj segítséget és útmutatást tőlük életfeladatod felismerésében és beteljesítésében.

Így legyen. Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások