Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - január 1.-2.

12 mágikus éjszaka - január 1.-2.
12 mágikus éjszaka - január 1.-2.

9. MÁGIKUS ÉJSZAKA: január 1 éjféltől január 2 éjfélig♍️

A kilencedik mágikus éjszakához ( naphoz ) tartozó hónap a SZEPTEMBER, a hozzárendelt csillagjegy a SZŰZ ( a "szolgáló erő" ), eleme a FÖLD, témája pedig önmagunk és az új év megáldása.
Mi az ÁLDÁS ? Az ÁLDÁS az, amikor a bennünk fénylő arany középpont ( az arany a szellem kiteljesedését szimbolizálja ) és /vagy Felső Énünk segítségével védelmet, bizalmat, sikert, örömöt és kiteljesedést kérünk valakire vagy valamire.


Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:
- Hogyan élted meg az elmúlt szeptembert és az őszi napéjegyenlőséget ? Milyen történésekre emlékszel ?
Mennyire tudsz a belső középpontodra ráhangolódni ? Hol érzed, hogyan érzed ? Vagy inkább látod ? Érzed-e egyáltalán ? Ha igen, milyen a színe, a formája ?
Miért szeretnél tudatosan hálát adni az életedben ?
- Mit vagy kit szeretnél az új évben megáldani ?

Ehhez a minőséghez kapcsolódó füstölőanyagok a "királyi" ALOÉFA/SASFA és a FEHÉR SZANTÁLFA, melyek pontosan ezt a belső, arany középpontot erősítik, támogatják és aktivizálják. Nem véletlenül töltenek be évezredek óta kiemelt szerepet a keleti tradíciókban.

Gyakorlat / rituálé: Miközben meggyújtod és hagyod füstölni ezeket a csodálatos anyagokat, képzeld el, hogy az aranyló belső középpontodból kisugárzó fény átjárja minden sejtedet, védelmező burkot von köréd és ugyanilyen védelmező fénnyel veszi körbe azokat az embereket, helyzeteket vagy bármi mást, melyeket az új évben meg szeretnél áldani. Ha teheted, akkor szóban is nyilvánítsd ki: Megáldalak téged, kívánom hogy ...

Így legyen, Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások