Holisztikus tisztulás - Aurális védelmet nyújtó ruha !?

Holisztikus tisztulás - Aurális védelmet nyújtó ruha !?
Holisztikus tisztulás - Aurális védelmet nyújtó ruha !?

Napjainkban egyre inkább terjed a tudatos jelenlét vagy mindfullness, ha úgy tetszik, fogalma, gyakorlása, mely feltételezi azt, hogy saját energiarendszerünkkel, érzelmeinkkel, gondolatainkkal is aktív, cselekvő kapcsolatba lépünk a jelenben. Röviden, tisztába kerülünk Lényünk valójával. Ez mind gyakorlás, idő, türelem, még több gyakorlás és hullámvölgyek sora, de megvalósítható!

Ahhoz, hogy auránkat egész nap során megfelelő kondícióban tudjuk tartani, a korábban említett természetes füstölőanyagokon és illóolajokon túl, úgy is dönthetünk, hogy tartósabb  és stabilabb energetikai harmoniát választjuk.

Az univerzális tudás és inspiráció végtelen, így születhettek meg azok a varázslatos Spirit of Om ruhák, melyekben ötvözték az ősi szakrális szimbólumokat, biopamutot és a féldrágakövek  holisztikus erejét így támogatva jól-létünket, személyes fejlődésünket.

Hogy ez a hármas hogyan is tud energiarendszeredre hatni!? Vegyük sorra a fizikaitól a finomenergetikai szintekig! Az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó pamut vegyszerektől és konzerválóanyagoktól mentes, mely napjaink ruhaipari környezetében és  tudatos vásárlóként, egyre nagyobb szerepet kap. Azáltal, hogy biominősített pamutból készülnek a ruhák, bőrünk szabadon lélegezhet benne, érzékenybőrűek is bátran viselhetik, és nem utolsó sorban fenséges érzés belebújni :) Bővebben itt olvashatsz erről a témáról ( https://tudatosvasarlo.hu/cikk/fogyasztokat-szennyezik-ruhaipar-vegyszerei ).

A szimbólumok ( Élet virága, lótusz, csakrák, Buddha, mandala ) energetizáló, védelmező és feltöltő hatását tovább erősítik a Feng shui szerint alkalmazott színek, és annak a 3  féldrágakőnek ( ametiszt, sungit, turmalin ) a finomított pora - és így energiája - melyet egyedi technikával adnak a ruha anyagához és a digitálisan nyomtatott minták festékanyagához. Így tovább harmonizálva és emelve lényünk energiaszintjét,

Ezek a ruhák segíthetik koncentrációnkat, fókuszunkat, támogathatja belső egyensúlyunk megőrzését, így támogatva célorientáltságunkat. Auránkat javíthatja és védelmezheti. Ezáltal  az sokkal intenzívebb, tömörebb és kiegyensúlyozottabb lehet. A diszharmonikus energiákat semlegesítheti, a harmonikusat pedig pozitívan befolyásolhatja. Fizikai testünkre is jótékony hatást gyakorolhat, vérképek segítségével látható különbség mutatkozik a vörösvértestek eloszlásában, Spirit of Om ruházat viselését követően sokkal harmonikusabb, egyenletesebb volt az elrendeződésük.

Modern designuknak hála bárhol és bármikor viselhetjük őket, legyen az testmozgás, meditációs gyakorlás, munka vagy szabadidős tevékenység.

auratisztításauravédelemfenntarthatóságholisztikus megtisztulásásványbio

Kapcsolódó termékek

További blog bejegyzéseink

Holisztikus tisztulás - Auratisztítás rituáléja

Fizikai testünk megtisztításával végeztünk, most fókuszáljunk lényünk finomenergetikai síkjaira is. Összefoglaló névvel aurának hívjuk a fizikai testünket körülölelő szubtilisebb, átlag emberek számára láthatatlan rétegeket, melyek mintegy burok képeznek egy védelmi réteget lényünk számára.

Ahogyan otthonunk és élettereink energiamezejében is lenyomatok képződnek a mindennapok során, úgy auránkra is ugyanolyan hatást gyakorolnak mind a negatív, mind pedig a pozitív élmények, emlékek, gondolatok. Van ami erősíti, van ami gyengíti. A zsörtölődés, önmagunkban puffogás, negatív lehúzó spirálok amik beszippantnak minket olykor, a lekésett busz, az elégedetlenkedés, pletkálykodás és így tovább, a teljesség igénye nélkül mind életünk olyan momentumai, amikor egy gyengítő hatást gyakorolunk önmagunkra. Persze ez nem tudatos önpusztítás, de mennyivel jobb, ha mindez tudatossá válik számunkra és így aktívan tudunk velük dolgozni.

Auránkat több féleképpen is meg tudjuk tisztítani. Ami nekünk a legjobban bevált az a természetes füstölőanyagokkal történő fizikai-finomenergetikai szintű tisztítás, melyet kiegészítünk egy hozzánk személyesen passzoló vizualizációval.

A legkényelmesebb megoldás erre az Auratisztító kész füstölőkeverék, melyet csak rá kell tegyél a füstölőrácsos edényre, azzal a szándékkal, hogy “Én itt és most megtisztítom az aurámat a diszharmonikus energiáktól, lenyomatoktól, mintáktól”. Majd a füstölőedényt vagy füstölőpálcikát mozgassuk körbe testünk körül. De bármelyik kedvenc tértisztító vagy tisztító keveréked megállja a helyét auratisztításban is. Használhatod továbbá a tűz elemű Palo Santot vagy a víz elemű Fehér Zsályát is. Ezutóbbiakhoz nem szükséges kiegészítő, na jó, azért egy tálka jól jöhet a lepotyogó hamunak.

Ha rá tudsz szánni pár percet, érdemes a füstölést vizualizációval kiegészítened. Képzelj el egy számodra megfelelő méretű burkot, amiben jól érzed magad, nem túl szűk, nem túl tágas, épp jó. Képzeld el, ahogy a tisztító füst megtölti és megtisztítja ezt a burkot. De elképzelhetsz egy fényfürdőt is ( zuhanyzás közben nincs is ennél kézenfekvőbb és könnyebb vizualizáció ) ami lemossa a foltokat, szennyeződést, és ragyogóan fényessé válsz tőle.

Mikor és milyen gyakran végezd el ezt a rituálét? Hallgass magadra, amikor úgy érzed és jó esik. Ez lehet úgy a reggeli rituáléd kiegészítése, mint az esti tisztálkodási szokásaid egy újabb eszköze.

Mit tehetsz azért, hogy az aurád ne csak tiszta, de védelmező és tartós legyen? Hamarosan érkezik a betekintő !

Holisztikus tisztulás - Hallottál már a füstfürdőről?

Arról már olvashattál, hogy a természetes füstölőanyagok használatával miként tudod mindennapjaid minőségét javítani, hogyan tud stresszoldásban, meditációban vagy épp a női ág gyógyításában segíteni Téged, így támogatva egész-ségessé válásod útját.

Az is ismeretes, hogy bizonyos növények füstjének antibakteriális hatását ősidők óta használják tisztítási céllal, pl. Egyiptom, Kína, India, Mezopotámia kultúrái ( bizonyára jóval ezek előtt is, de arról nincs bizonyíték ) egészen a 1900-as évek közepéig, amikor is svájci kórházak tereit még füstöléssel ( is ) fertőtlenítették. Tömjénfüsttel például reumatikus végtagokat, vagy nyílt sebeket is füstöltek, ezzel is támogatva a gyógyulási folyamatot.

Ezen analógián tovább haladva, vehetünk füstfürdőt is, nem kell hozzá más, mint egy faszenes indulószett, egy köpeny, köntös, vagy házilag fabrikált “zubbony”, ami összegyűjti a faszénen füstölő növények áldásos füstjét, így egészen nagy koncentrációjú füsttel kerül közvetlen kapcsolatba bőrünk és finomabb testjeink. Álljunk vagy üljünk az izzó faszén fölé, ügyeljünk arra, hogy mindezt biztonságosan, tűzveszély nélkül csináljuk, ne lógjon bele ruházatunk, a szék legyen kellő távolságra a hőforrástól, tűzálló alátétre helyezzük a faszenes edényt stb.

Amellett, hogy a felszálló füst lágy melegével finoman cirógat bennünket, bőrünkkel, testünk legnagyobb szervével érintkezve pedig eddig ismeretlen módon stimulálja rendszerünket.

A már említett antibakteriális hatású tömjén mellett füstölhetünk mirhát is. A namíbiai mirha ( Omumbiri ) a himba törzs női tagjainak szépségének ősi titka, nem csak hajuk és bőrük ápolására használják, de füstjében fürdőzve fertőtlenítik testüket, legintimebb tájékukat is ide értve, melyet környezeti sajátosságok miatt csak nagyon ritkán ér víz.

Választhatod bármelyik sötétebb színű tömjént is, melyek különlegessége színükből ered. A világosabb tömjénekhez képest sokkal inkább földelő hatásúak, a sötét színük több, intenzívebb illatanyagot feltételez, mindamellett, hogy a tömjén erőteljes tisztító, felsőbb szférákkal összekapcsoló minősége is bennük van. Ilyen lehet a szomáliai Ogaden és az ománi Black vagy Amber Hojari tömjének.

A Méregtelenítés füstölőkeverék számos tűz elemű növénnyel ( gyömbér, galanga, szecsuáni bors ) serkenti lényünk salaktalanítását, inkább érzelmi-szellemi szinteken támogat, hogy el tudjuk engedni azt, ami már nem szolgál bennünket.

Természetesen használhatod a közkedvelt fehér zsályát és Palo Santot is, de bátran füstölheted az utóbbi időben kissé háttérbe szorult honos orvosi zsályát is, mely nem véletlenül kapta a rómaiaktól a "herba sacra - szent növény" nevet.

Próbáld ki te is, légy kreatív, próbáld ki  különböző anyagokkal, keverékekkel, ami épp megszólít téged!

Holisztikus tisztulás - Aurális védelem füstöléssel, illóolajokkal

Auránk tudatos tisztítása, úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a növekedéshez, fejlődéshez és az előrelépéshez. Talán fel se tudjuk fogni, mennyire fontos a finomenergetikai szintek karbantartása. Ehhez nemcsak a tisztítás, de ez esetben a védelem is szervesen hozzátartozik. Otthonunk tisztításánál ezt csak mint egy opció említettük, hiszen oda, azért nem engedünk csak úgy be bárkit. Azonban mindennapi tevékenykedéseink során bizony akarva akaratlan kapcsolódunk olyan energiákkal is, melyek nem feltétlen támogatnak bennünket. Erről pedig nekünk kell a tudatos döntést meghozni, hogy önmagunk érdekében aktívan teszünk-e valamit energetikai stabilitásunkért vagy sem.

Az Aurapajzs kész füstölőkeverék egészíti ki az Auratisztító füstőlőkeverék hatását. A tömjén, sárkányvér és tulsi kombinációja erőteljes védelmi energiákat mozgósítanak, melyeket, csakúgy mint az auratisztítás során, vizualizációval tudunk tovább erősíteni. Ha magunk szeretnénk keverni, használhatjuk a sárkányvér gyantát, angelikagyökeret, borókát, cédrust, édesfüvet, orbáncfüvet, fehér és feketeürmöt stb. Fontos!!! A növényi szárítmányhoz feltétlen válassz és keverj gyantát, ami lassítja a füstölést és, mint közvetítő anyag, átalakítja a növényt a tűz energiája által.

Illóolajokkal is támogathatod aurádat. Ehhez alkalmazhatod a pacsuli, szantál, pálmarózsa, levendula, cédrus olajakat. Az illóolajak ilyen célú felhasználására legalkalmasabb eszköz az illatgömbök viselete, akár mint nyaklánc, karkötő vagy fülbevaló. Egyre elterjedtebb a lávakő használata illóolajokhoz, hiszen porrózus felületén megmarad az olaj, és így el tud párologni. Exkluziv ezüst illatos ékszerekért fordulj a Pomanders-hez, egyéni konzultáció során egyedi ékszered mellé személyreszabott Védelmező keveréket is kérhetsz!

Az illóolajok között is különleges helyet foglal el a tömjén. Amellett, hogy az isteni tudatossághoz, égi szférához és a Fényhez kapcsolódik és kapcsol bennünket is, testünkön viselve erőteljes védelmező hatása is van. Az illatgömbök mellett cseppentheted bázisolajba vagy hidrolátumként magadra fújva is.

Párologtató vagy diffúzor segítségével is aktiválhatod az illóolajak energiáit. Bázisolajhoz adva az illóolajakat testünk egészén viselhetjük őket.

Talán a legkényelmesebb módja auránk frissítésére, ha 1. vagy 7. csakra sprayvel magunkra fújunk egy kicsit a nap folyamán. Hasonlóan hatásos aurális védelmet alakít ki bármelyik szentelt víz alapú spray, mint az Aqua Sacral vagy az Aqua Florida.

Érdemes azonban azzal is tisztában lennünk, hogy mind a természetes füstölőanyagok, mind az illóolajak jelenléte és hatása mulandó, bizonyos idővel hatásuk elillan, hacsak nem módunkban áll egész napos használatukra. Ha ennél tartósabb védelmet szeretnél magadon-magad körül érezni, akkor tarts velünk, legközelebb erről írunk!

Hozzászólások