PALO SANTO
MOTHERS GOODS

palc259
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
4.495 FT
Darabszám:
Mennyiség:
10 szál - kb. 15 g

A MOTHERSGOODS füstölőpálcikák megálmodója és kivitelezője GEORG HUBER - akinek a neve az itthon kapható Füstölés és Tértisztítás könyvecskékről ismerős lehet - évek óta elkötelezett a tömjén fák megismerése és megmentése mellett. 

Régi terve, hogy az általa importált prémium minőségű tömjénekből és a többi prémium minőségű gyantából, növényből valódi, jó minőségű füstölőpálcika készüljön. Ez idén meg is valósult, és mi örömmel vállaltuk a magyarországi hivatalos képviseletet - hiszen évek óta dolgozunk már együtt: a prémium tömjének, a prémium Palo Santo és a jó minőségű, valódi fehér szantál is is tőle érkezik.

A pálcikák ugyan még nincsenek minősítve, de aki ismeri Georg elkötelezettségét a tisztaság és minőség iránt ( ebben nagyon hasonlóak vagyunk ), az tudja, hogy csakis természetes anyagok lehetnek benne, beleértve a felhasznált illóolajokat is.

Georg PALO SANTO pálcikája abból a PRÉMIUM minőségű ( nem csak SERFOR minősített !!! ) Palo Santo fából készül, amelyet mi is forgalmazunk. A pálcikába belekerült még a fa gyantája és az illóolaja is, így egy igen intenzív illatú és energiájú pálcika született, mely méltó vetélytársa a tisztán füstölt fának.

A tiszta, prémium minőségű és SERFOR minősített PALO SANTO fából készült füstölő sokoldalúan használható:
- használhatjuk aura és tértisztításhoz - bár igazából ehhez mi a faszenes füstölést, a növényi kötegeket ( pl. fehér zsálya ) és Palo Santo fát jobban javasoljuk
- füstölve tisztítja és harmonizálja a szívteret
- rendszeresen füstölve áthangolja a teret, megtölti jókedvvel, örömmel és fénnyel

Súly: 15 gramm / csomag kb. 1,5 gr / db

Égési idő: 50-60 perc ( de akár több részletben is füstölhető )

Összetevők: erdei méz ( Németországban gyűjtött ), faszénpor ( Német bükkfa ), Joss por / Jegat / Jigat ( a litsea glutinosa kérgéből - Vietnam ), Palo Santo fapor ( Bursera graveolens ), Palo Santo fagyanta, 100% tiszta Palo Santo illóolaj

Kívülről a Palo Santo porában van megforgatva.

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát, majd ha az már izzik fújja el a lángot és helyezze a füstölőégetőbe.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp:
Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 
Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre!

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések