Prémium Palo Santo
papírzacskóban

nove056
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.795 FT
Darabszám:
Kiszerelés:

Prémium Palo Santo fa papír tasakban, kiszereléstől függően 1-2db (20g), illetve 4-5 db ( 50g) van egy tasakba csomagolva

( Bursera graveolens )

A Palo Santo fa a dél-amerikai indián sámánok szent fája, mely az utóbbi években itthon is egyre ismertebb és kedvelt füstölőanyag lett. Jellegzetes, édeskés, fűszeres illata szinte mindenkinek tetszik, és tisztító hatására sem lehet panaszunk. A dél-amerikai indián sámánok tértisztítás mellett aurából való diagnosztizálásra és gyógyításra is használják.

A Palo Santo fa ma már védelem alatt áll Peruban, és csak engedéllyel lehet kivinni az országból.

Egyik legmegbízhatóbb partnerünktől Georg Hubertől ( Mothersgoods ) érkezik ez a garantált minőségű fa, aki Fair Trade minősített termelőkkel és gazdálkodókkal dolgozik együtt világszerte ( tőle érkeznek hozzánk is fenntartható és prémium minőségű tömjének, mirhák és egyéb növényi gyanták, szárítmányok ). Az tőle és általa beszerzett Palo Santo fa garantáltan fenntartható forrásból származik, vagyis a természetes úton már kidőlt fákból érkezik üzletünkbe, minősége pedig stabilan kiváló. Mert a beszállítók garantálják és be is tartják, hogy hagyják a kidőlt fát legalább 3 évig pihenni.

Klasszikus használata során a fát meggyújtjuk és folyamatos mozgatás mellett izzásban tartjuk. Lásd a videót itt.

SERFOR MINŐSÍTETT TERMÉK!

SERFOR minősítés:
 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Prémium

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések