Wanchako Palo Santo
Füstölőstick gyógynövényekkel

kup021
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.498 FT
Darabszám:

Wanchako 100% tisztaságú, SERFOR minősítéssel ellátott Palo Santo fából, kézzel készült henger alakú füstölőbrikett. 

Segít enyhíteni és kontrollálni a stresszes állapotokat, ezáltal csökkentheti azok fizikai tüneteit is. A természetes prémium minőségű alapanyagoknak köszönhetően elegendő mennyiségű hatóanyagot tartalmaz ahhoz, hogy valóban támogatni tudja a meditatív állapotot, az elme pihenését és a fizikai ellazulás érzését. Összekapcsol minket a szeretettel, amely megnyit az élet szépségeinek befogadására és a bennünk élő szeretet megosztására. 
Kitűnő tértisztító hatása révén betegség, stressz idején kifejezetten ajánlott. A füstölő aromája 100% természetes ideális gyermekszobába, hálószobába, közösségi terekbe egyaránt. 

Összetétele:
- Palo Santo fa őrlemény
+ 7 féle gyógynövény az Andokból 
- Rozmaring
- Eukaliptusz
- Perui levendula
- Muna ( Perui menta) 
- Wiracoa
- Wallpachaqui
- Piyacuya

Felhasználási javaslat: 
A füstölőbrikett gyufával vagy öngyújtóval könnyen meggyújtható, nagyjából 15 másodperc alatt. Bármikor eloltható ( nyomja el a parazsat - vizet ne használjon!), érdemes 2-3 részre osztani egy füstölőrudat, hogy egyidejűleg használható legyen különböző terekben, vagy igény szerint több alakalommal újra gyújtható.

A füstölőrúd jellemzői:
1 csomag 4 db brikettet tartalmaz
1 db füstölő 5 x 1,5 cm, henger alakú
égési idő minimum 25 perc
karton csomagolás


SERFOR minősítés: 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések