Wanchako Palo Santo
Füstölőstick

kup020
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.498 FT
Darabszám:

Wanchako 100% tisztaságú, SERFOR minősítéssel ellátott Palo Santo fából, kézzel készült henger alakú füstölőbrikett. 

A Palo Santo régóta használt segítő növény, nagyon erős energetikai tisztító, harmonizáló hatása révén kitűnő társ a tértisztításban is. Betegségek idején javasolt a használata. Népi gyógyászati megfigyelései szerint enyhíti a szomorúságot, elősegíti a nyugodt, meditatív állapot létrejöttét, kellemesen hat az elmére, nyugalmat hozza testet. Befogadóvá tesz az élet szépségeire, annak szeretetére és megnyitja a szívet a szeretet megosztására, a kapcsolódásra.
A füstölő aromája 100% természetes szúnyogriasztó is, természetes összetevői révén ideális gyermekszobába, hálószobába, közösségi terekbe egyaránt. 

Felhasználási javaslat: 
A füstölőbrikett gyufával vagy öngyújtóval könnyen meggyújtható, nagyjából 15 másodperc alatt. Bármikor eloltható ( nyomja el a parazsat - vizet ne használjon!), érdemes 2-3 részre osztani egy füstölőrudat, hogy egyidejűleg használható legyen különböző terekben, vagy igény szerint több alakalommal újra gyújtható.

A füstölőrúd fizikai jellemzői:
1 csomag 4 db brikettet tartalmaz
1 db füstölő 5 x 1,5 cm, henger alakú
égési idő minimum 25 perc
karton csomagolás


SERFOR minősítés: 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések