Palo Santo
Herbosense

palc231
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
3.298 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

A Palo Santo egy intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát. Javasolt a palo santo 100% tisztaságú füstölőpálca használata szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.

Használati tippek
Egy ház energetikai megtisztításához: nyisson ajtót és ablakot minden szobában; kezdje el a füstölést a bejárati ajtó jobb oldaláról a falat követve, és küldjön füstöt minden sarokba, szekrénybe és bútorba. Így teljes körű tértisztítást végzünk. A bejárati ajtó bal oldalához érve a ház teljesen megtisztult. 
Egy másik ember energetikai megtisztítása: álljanak egymással szemben, és mozgassák a füstölőt tetőtől talpig, majd vissza.

Még többet olvashat a Palo Santo fáról és minden Palo Santo terméket itt megnézhet:
https://florasense.hu/palo-santoFotó: aromandise.com

Összetevők: fa por, illóolajok

Amit az ICEA és a 100%-ban természetes logók garantálnak
Amit a 100%-ban natúr logó garantál:
- Az összetevők 100%-a természetes eredetű:
Növényi eredetű: növények, fák, melyeknek a leggazdagabb részeit gyűjtjük össze az aromás nézetből egyszerű mechanikai beavatkozással (fa, növények, algák) vagy hő hatására (gőz extrakció) vagy természetes oldószerekkel vagy természetes eredetű oldószerekkel (víz, etanol) extrahálva.
Ásványi eredetű: mechanikai úton vagy hő hatására kivont kőzetek és pigmentek.
Állati eredetű: csak kegyetlen eljárás nélkül előállított termékek (méz).
- Ökológiai termelési ciklus: a nemzetközi egyezmények betartása (Washington, Cites), a lehető legkisebb szennyezést biztosító telephelyek és termelési módszerek, folyamatban van.
- Egészségügyi és fogyasztóvédelmi előírások betartása: CLP jelölés, allergének. Folyamatos keresés a VOC-kibocsátás és a finom részecskék csökkentésére.
Amit az ICEA logó garantál:
A termékek természetességét ellenőrző független tanúsító szervezet, az ICEA egyike annak a két vezetőnek a bio- és ökológiai tanúsítás terén Olaszországban. Az ICEA időszakos ellenőrzésekkel és elemzésekkel ellenőrzi az összetevők természetes eredetét és a szintetikus molekulák hiányát a késztermékekben. Ez a szervezet minden évben mintát vesz minden forgalomba hozott, ezekkel a logóval ellátott termékből, és azokat a laboratóriumban kromatográfiával elemzi. Ha szintetikus termékeket azonosítanak, még csak nagyon kis arányban is (az összetevők vagy a gyártósor szennyezése), a terméket visszautasítják.  

Az indián hagyomány szerint a gyógyítók palo santo-t használnak a füstölési rituálék során. Fás és balzsamos aromái köztudottan megtisztítják a légkört, valamint békét és harmóniát hoznak. Fás és gyantás illatuk pihentető és pozitív hatású (felemelő). Magas limonén tartalma inszekticid, fertőtlenítő és tonizáló tulajdonságokat ad neki.

Ez a füstölő pálcika olyan eljárással készült, amely csökkenti a füst és az illékony szerves vegyületek kibocsátását. Nem tartalmaz szintetikus anyagot.

Made in Japan

Oldószermentes, szintetikus termék mentes, színezékmentes. 
Gyártási technológia: Extrudálás hagyományos eljárással.

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések