12 mágikus éjszaka

keve090
Készleten
Ár:
1.993 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
15 g

Összetétel: tömjén, mirha, fenyőgyanta, orbáncfű, feketeüröm, fehér üröm, cickafark, boróka, rozmaring, kakukkfű, zsálya, angelikagyökér 

A régi hagyományokban volt egy időszak, amikor folyamatosan füstöltek.
Ez december 24 éjféltől január 5 éjfélig ( vízkeresztig, vagy a háromkirályok ünnepéig ) tartott.
Régen még tudták az emberek, hogy ez a tizenkét éjszaka energetikailag az év egyik leggazdagabb időszaka.
Ezért nem dolgoztak, és nem is kezdtek bele semmi új dologba.
Ilyenkor egész álló nap füstöltek, még éjjel is. Kifüstölték a házakat, az istállókat, hogy megtisztítsák azokat az év közben felhalmozódott negatív  diszharmonikus energiáktól.
Ez az időszak olyan, mintha a Föld egy picit visszatartaná a lélegzetét, és egy rövid időre fellibbenhet a fátyol a túlvilág felé.
A 12 napból 6 nap a régi év végére, a másik 6 nap pedig az új év elejére esik, mely napok megfeleltethetők a 12 hónapnak. Azt tartották, hogy figyelnünk kell ekkor a jelekre, történésekre, mert ha valami történik egy bizonyos napon, akkor az jelez valamit az annak a napnak megfeleltethető hónapbeli történésekre az új évben (pl. december 25 – január, december 26 - február ).

Ez egyben lehetőséget is ad arra, hogy az elkövetkező évet tudatosan irányítsuk azáltal, hogy ezeken a napokon tudatos cselekvésekkel, rituálékkal az általunk szándékozott energiákkal töltjük föl az előttünk álló év megfelelő hónapjait.  

A 12 mágikus éjszaka füstölőkeverék a tisztítás aspektusára koncentrál, tehát tértisztításhoz, auratisztításhoz használhatod.

Ha ebben az időszakban jövendölni szeretnél, vagy más mágikus tevékenységet végezni, ahhoz mást kell füstölni.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések