RÓZSAKVARC / PALO SANTO
karkötő

eksz320
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
4.990 FT
Darabszám:

Valódi A+ minőségű brazíliai rózsakvarccal készült Palo Santo ( Bursera graveolens ) karkötő. Mi magunk fűzzük.

A rózsakvarc elősegíti a szelídséget és a szeretetet, és ösztönzi a pozitív érzelmi válaszokat, hogyan "kell" önmagunkat (újra) és másokat szeretni. Lágyan megnyitja a szívet.  Ezt támogatja a Palo Santo, mint erős energetikai tisztító, védelmező, pozitív erőt adó növény.

Ketten együtt elősegítik a szívtér harmonizációját, és a szívtudatosság kialakulását, megtartását. Tisztítják és harmonzálják az aurát.

Az Andok őslakói évszázadok óta használják a Palo Santo fát a negatív energiák megtisztítására. Füstöléssel helyreállítja a békét, nyugalmat. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. Kellemes felemelő, frissítő illattal rendelkezik. Csuklón viselve védelmet ad, tisztítólag hat az aurára, elősegítheti a pozitív érzéseket és az örömöt. 

SERFOR minősített Palo Santo fából készült rugalmas karkötő kerek gyöngyökből, melyek átmérője kb. 7-8 mm.
Viselése csuklón javasolt.

2 méretben fűzzük: 20 ( kb. 16 cm ) illetve 22 gyöngyből ( kb. 17,5-18 cm). Megrendelésnél a megjegyzés rovatban kérlek írd / írja meg, hogy melyiket szeretnéd / szeretné.

Kérésre ettől eltérő méretet is fűzünk.

Figyelem ! Tartósan víz ne érje, mert a fa gyöngyök károsodhatnak. Időszakosan érdemes ápolni, jó minőségű, megbízható forrásból származó Palo Santo olajjal.

Első használat előtt, aztán pedig időről-időre érdemes energetikailag is megtisztítani - természetesen Palo Santo füstölővel, esetleg még tömjénnel.
 
Palo Santo olajat a termékkínálatunkban itt találja: 
https://florasense.hu/aromaterapia-/-illoolajok/100-tisztasagu-illoolajok/palo-santo-illoolaj-5-ml

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések