AMETISZT / PALO SANTO
karkötő

eksz321
Ár:
3.990 FT

Az ametiszt kristáy gyöngyök szellemi tulajdonságokkal bírnak, elősegítik a magasabb tudatosság kialakulását, a már meglévő tudatosság megtartását, elmélyítését. Támogatólag hatnak a szellemi világok felé fordulás esetén. Fizikai szinten támogatja az érfalakat, a határok kijelölését, a keretek megtartását. 
Ezt támogatja a Palo Santo, mint erős energetikai védelmező, pozitív erőt adó növény. 

A festetlen ametiszt egy lila színű kvarc, árnyalatai a világos levendula árnyalatától a mélyliláig változnak!

Az Andok őslakói évszázadok óta használják a Palo Santo fát a negatív energiák megtisztítására. Füstöléssel helyreállítja a békét, nyugalmat. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. Kellemes felemelő, frissítő illattal rendelkezik. Csuklón viselve védelmet ad, tisztítólag hat az aurára, elősegítheti a pozitív érzéseket és az örömöt. 

SERFOR minősített Palo Santo fából készült rugalmas karkötő kerek gyöngyökből. Kézműves termék, a természet jólétét szem előtt tartva!

Viselése csuklón javasolt. Figyelem! Tartósan víz ne érje, mert a fa gyöngyök károsodhatnak. Időszakosan érdemes ápolni, jó minőségű, megbízható forrásból származó Palo Santo olajjal.
 
Palo Santo olajat a termékkínálatunkban itt találja: 
https://florasense.hu/aromaterapia-/-illoolajok/100-tisztasagu-illoolajok/palo-santo-illoolaj-5-ml

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések