Wanchako Palo Santo
Karkötő Huayruro gyönggyel

eksz306
Wanchako Palo Santo
Készleten
Ár:
4.990 FT

KIS MÉRET, kecses női csuklóra javasoljuk!

Az Andok őslakói évszázadok óta használják a Palo Santo fát a negatív energiák megtisztítására. Füstöléssel helyreállítja a békét, nyugalmat. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. Kellemes felemelő, frissítő illattal rendelkezik. Csuklón viselve védelmet ad, tisztítólag hat az aurára, elősegítheti a pozitív érzéseket és az örömöt. 
Huayruro növény Peruban őshonos, fontos része a perui kultúrának. A vörös-fekete magokról azt mondják, hogy szerencsét és bőséget hoznak, miközben gátolják a negatív energiákat.  
Figyelem, nem alkalmas gyermekek számára, a magok mérgezőek ha szájba kerülnek! 


SERFOR minősített Palo Santo fából készült rugalmas karkötő kerek gyöngyökből. Kézműves termék, a természet jólétét szem előtt tartva!


A karkötő csuklón viselése javasolt. Figyelem! Tartósan víz ne érje, mert a fa gyöngyök károsodhatnak. Időszakosan érdemes ápolni, jó minőségű, megbízható forrásból származó Palo Santo olajjal.
 
Palo Santo olajat a termékkínálatunkban itt találja: 
https://florasense.hu/aromaterapia-/-illoolajok/100-tisztasagu-illoolajok/palo-santo-illoolaj-5-ml


SERFOR minősítés: 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések