Fehér szantálfa - MYSORE
por aludobozban

nove084
Fiore d'Oriente
Készleten
Ár:
4.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
5 g

( Santalum album )

Származási hely: Mysore, India

A világ legfinomabb fehér szantálja az indiai Mysore tartományban terem, mely a túlzott kitermelés miatt már állami védelem alatt áll, szinte lehetetlenség kihozni onnan, azonban néhány kiemelt partner engedéllyel exportálhatja. Így hozhattuk el a valódi Mysore fehér szantálfa port hazánkba.

A jó minőségű fehér szantálfa igen értékes, a legfinomabb füstölőket készítik belőle Indiában, Tibetben és Japánban.  A fehér szantálfa azért olyan közkedvelt, mert erőteljesen földel, segít középen maradni, mégpedig úgy, hogy ne önmagunkra ( egonkra ) fókuszáljunk, hanem képesek legyünk magunkat az egész részeként látni, érzékelni, hogy rá tudjuk bízni magunkat az ÉLET áramlására. Tudták ezt őseink is, ezért volt annyira közkedvelt füstölőanyag.

Kár, hogy a hazánkban forgalomban lévő szantálfának hívott füstölőpálcikák és kúpok túlnyomó része nem ilyen. Érdemes kicsit elgondolkodni az áron: amelyik füstölő nagyon olcsó, abban hogy lehetne egy ilyen jó minőségű és drága alapanyag ? Általában nincs is, csak jobb-rosszabb minőségű szintetikus illóolaj.

A por egyik füstölési módja:
Nézze meg videón: Hogyan füstöljük növényi porokat

Növényi porok füstölése Növényi por füstölése

Figyelem!!! A doboz kibontásakor nagyon óvatosan, a fedelet finoman mozgatva nyissuk ki, hiszen a finom szantálfa por könnyen száll, kiborulhat!

Prémium

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések