FEHÉR SZANTÁLFA - Indonézia
kimért, darabos

nove158
Kattints a képre a nagyobb méretért
Egyedi ár
Hívjon nyitvatartási időn belül
Méret:
17-80 g

( Santalum album )

Ez a fehér szantálfa Indonéziából érkezik, ahol fenntartható körülmények között ültetvényeken nevelik őket.
A MYSORE minőség egy külön alfaját jelöli az amúgy is különleges Santalum album fának, melynek barnább a törzse, kisebbek a levelei, és kevesebb helyen marad meg, mint a többi társa, mert jóval érzékenyebb a talajviszonyokra, és a klimatikus körülményekre.
Cserébe viszont a 40 éves fák gesztje sokkal több olajat tartalmaz, így sokkal illatosabb-aromásabb lesz, ezért hívják MYSORE minőségnek.
Ez a szantálfa faj az indiai Mysore tartományban volt honos, ahol jelenleg már védelem alatt áll, kitermelése és kivitele állami szabályozás alá esik, ez azt is jelenti, hogy alig lehet hozzájutni.

Ez a fehér szantálfa legmagasabb minőségi kategóriája.

Ezek a darabok egyenként eltérő méretűek, áruk súlyuktól függ: 390 Ft / gramm

A beérkezett darabok súlya 19,7 g - 78,7 g között mozog. Az éppen raktáron lévő készletért hívja szaküzletünket telefonon.

Most elérhető: 38 g - 14.820-,  58 g - 22.620-, 61 g - 23.790-

A kereskedelemben kapható fehér szantálok többsége vagy egyszerű hamisítvány, vagy pedig az aroma nélküli külső részt adják el fehér szantálként, ami igaz is, csak éppen mivel egyáltalán nem tartalmazza a gesztben lévő olajat, illatban és energiában fényévekre van az aromás résztől.

A jó minőségű fehér szantálfa igen értékes, a legfinomabb füstölőket készítik belőle Indiában, Tibetben és Japánban.

A fehér szantálfa azért olyan közkedvelt, mert erőteljesen földel, segít középen maradni, mégpedig úgy, hogy ne önmagunkra ( egonkra ) fókuszáljunk, hanem képesek legyünk magunkat az egész részeként látni, érzékelni, hogy rá tudjuk bízni magunkat az ÉLET áramlására.

ÚJDONSÁG
Prémium

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések