FEHÉR SZANTÁLFA
MOTHERS GOODS

palc260
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
6.997 FT
Darabszám:
Mennyiség:
10 szál - kb. 15 g

A MOTHERSGOODS füstölőpálcikák megálmodója és kivitelezője GEORG HUBER - akinek a neve az itthon kapható Füstölés és Tértisztítás könyvecskékről ismerős lehet - évek óta elkötelezett a tömjén fák megismerése és megmentése mellett. 

Régi terve, hogy az általa importált prémium minőségű tömjénekből és a többi prémium minőségű gyantából, növényből valódi, jó minőségű füstölőpálcika készüljön. Ez idén meg is valósult, és mi örömmel vállaltuk a magyarországi hivatalos képviseletet - hiszen évek óta dolgozunk már együtt: a prémium tömjének, a prémium Palo Santo és a jó minőségű, valódi fehér szantál is is tőle érkezik.

A pálcikák ugyan még nincsenek minősítve, de aki ismeri Georg elkötelezettségét a tisztaság és minőség iránt ( ebben nagyon hasonlóak vagyunk ), az tudja, hogy csakis természetes anyagok lehetnek benne, beleértve a felhasznált illóolajokat is.

Georg FEHÉR SZANTÁLFA pálcikája az általa és általunk is forgalmazott "MYSORE" minőségű ( legjobb ) fából készül, melyet Indonéziában fenntartható ültetvényeken nevelnek. Ehhez hasonló pálcikája a piacon szerintem csak a Fiore-nak van.
A pálcika a nemes poron kívül még valódi santalum album illóolajat is tartalmaz, ennek megfelelően ő legdrágább az összes Mothersgoods pálcika közül.

A valódi FEHÉR SZANTÁLFÁBÓL ( Santalum album ) készült füstölőnek számtalan áldásos hatása van, nem véletlenül füstölik Keleten évezredek óta:
- megnyugtat, segít a belső középponta kerülni, így ez a leggyakrabban használt füstölő a meditációhoz
- ez a belső nyugalom és béke olyan érzést kelt, mintha Isten a tenyerén hordozna bennünket - így biztonságban és védve érezzük magunkat
- FÖLD elemű növény révén elősegíti a földelést is, hogy a meditáció során "ne szálljunk el"
- kiegyensúlyozott, harmonikus energiája áldást, szépséget hoz otthonunkba

Súly: 15 gramm / csomag kb. 1,5 gr / db

Égési idő: 50-60 perc ( de akár több részletben is füstölhető )

Összetevők: erdei méz ( Németországban gyűjtött ), faszénpor ( Német bükkfa ), Joss por / Jegat / Jigat ( a litsea glutinosa kérgéből - Vietnam ), fehér szantálfa fapor ( Santalum album ) "Mysore" minőség, 100% tiszta fehér szantálfa illóolaj ( Santalum album )

Kívülről a fehér szantálfa porában van megforgatva.

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát, majd ha az már izzik fújja el a lángot és helyezze a füstölőégetőbe.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp:
Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 
Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre!

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések