ISPALLA füstölőpálcika
PALO SANTO és COPAL

palc225
Kattints a képre a nagyobb méretért
Ár:
1.490 FT

Palo Santo és Copal / Kopál ( saumerio - perui fekete kopál ) füstölőpálca Peruból.
Az Ispalla füstölők a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak semmilyen szintetikus kémiai összetevőket.
100% természetes alapanyagokból kézzel készült Fair Trade termék. 

A Palo Santo kellemes és jellegzetes illatos füstje megtisztítja otthonát, irodáját. Ez az intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát, nagy segítség lehet szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.
Ideális a jóga, reiki, meditációs és egyéb befelé vivő, harmonizáló gyakorlatokhoz, mivel segít ellazítani az elmét és csökkenti a stresszt. 

A Palo Santo egy intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát. Javasolt a használata szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.

A perui sötét kopál ( saumerio ) gyanta illata fűszeres, balzsamos: ellazít, oldja a stresszt, segít a földelésben, védelmet ad.

Kiválóan alkalmas ezért esti füstöléshez, de a sötét kopál transzformációs minősége miatt akár szertartásokhoz, rituálékhoz is.

Még többet olvashat a Palo Santo fáról és minden Palo Santo terméket itt megnézhet:
https://florasense.hu/palo-santo

Összetevők:
bambuszrúd, természetes Palo Santo gyanta, cukornádvíz, Palo Santo természetes pora, természetes Palo Santo olaj, perui természetes copal / kopál gyanta ( saumerio )

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések