Papp Csilla

ISPALLA - a perui gyöngyszem

ISPALLA - a perui gyöngyszem
ISPALLA - a perui gyöngyszem

Az ISPALLA egy perui kézműves manufaktúra, mely elkötelezett módon gyárt prémium minőségű, 100% természetes összetevőkből álló PALO SANTO füstölőpálcikákat.

Hitvallásuk ( a weboldalukról fordítva ):

???? Az ISPALLA akkor született, amikor rájöttünk, hogy a legtöbb ( Palo Santo ) füstölő - melyet meditációhoz, rituáléhoz vagy aromaterápiásan használnak - minőségi színvonala egyáltalán nem az, amire az embereknek szükségük van.
???? Ezekben a termékekben Palo Santo füstölőt általában vegyi anyagokkal keverik össze, amely által elveszíti lényegét és hatását a testre, a lélekre és a szellemre.
???? Ezért hoztuk létre az ISPALLA -t, hogy minden Palo Santo szerelmesnek felajánlhassuk egy 100% -ban természetes alapanyagokból készült füstölőt, amelyet kézzel készítetenek a Piura száraz erdőiből gyűjtött fáiból.
???? Ezt követően jött az a további ötlet, hogy Palo Santo füstölőket gyantával egészítjük ki, hogy energetikai hatásában sokkal erősebb legyen, így támogatva a rituálékat és meditációs /relaxációs élményeket / tapasztalásokat.
???? Így születettek meg a Palo Santo-Copal és a Palo Santo-Mirha pálcikák.
???? Valószínűleg a jövőben további "illatokat" is fogunk készíteni, miközben fenntartjuk, hogy csakis 100% természetes füstölőt készítünk.
???? Mi egy perui márka vagyunk, amely megpróbálja megváltoztatni a Palo Santo "érzékelését" a világban, miközben együttműködünk a itthoni közösséggel annak biztosítása érdekében, hogy minden általunk forgalmazott termék fenntartható forrásból származzon, és az ökoszisztéma ne sérüljön a kitermelés során.
???? Küldetésünk, hogy a perui gyógynövények és fák előnyeit világszerte elismerjék, és tökéletesen képesek legyünk prémium, kézzel készített és környezetbarát kivitelű termékeket biztosítani.
???? Bemutatkozó videójukat itt nézheted meg:
???? Az ISPALLA füstölőket pedig itt találod:

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások