Élet Virága mintás teamécses
tömjén

ajan293
Ár:
5.990 FT

Imádni fogod ezeket a Fair Trade, fenntartható mécseseket, melyek nyugtató légkört teremtenek számodra és környezetedben lévők számára egyaránt. Ajándékozz magadnak 5 óra önfeledt pihenést! 

Termék specifikációk
Fair Trade (WFTO) minősített illatosított teamécses Élet virága motívummal
80% sztearinból ( fenntartható pálma olaj) és 20% kókuszzsírból
Átlátszó, nem gyúlékony tartóban
Égési idő: 5 óra
Illat: Tömjén
24 darab / csomag

Gyertya gyújtás

A világ legtöbb hagyományában a gyertyagyújtás egy különleges szertartás, szinte szentséges cselekedet. Leginkább a hála kifejezésének és megnyilvánulásának egy módja. Időtlen idők óta az emberek gyertyát gyújtanak ha szent helyre lépnek. Talán te is szeretnéd a napodat egy egyszerű rituáléval, gyertyagyújtással, kezdeni vagy befejezni, miközben figyelmedet önmagadra és másokra helyezed.

Kézzel készült, Fair Trade egyenesen Indonéziából

Ezek a sztearin ( pálmaolaj ) gyertyákat kézzel készítik Indonéziában, fenntartható forrásokat használva. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyag használatának köszönhetően ezek a gyertyák környezetbarát alternatívát nyújtanak az arra nyitottaknak. Amennyire csak lehetséges, a gyártást kézzel végzik, így biztosítva annyi munkahelyet a helyi emberek számára amennyi lehetséges. A munkaerő 80 % nő. Agyártó cég maga is WFTO ( Fair Trade ) minősítésű.

A GreenPalm által minősített ( www.greenpalm.org ) pálmaolaj gyertyák 100%-ban természetesek, tisztán, füst nélkül és cseppmentesen égnek, nem tartalmaznak semmiféle nehézfémet ( pl. ólom vagy zink ), és paraffint sem.

Huzattól mentes helyen növelhető a gyertya égési ideje.

Figyelem!

Égő gyertyát sose hagyjunk felügyelet nélkül!

A megolvadt pálmaolaj bőrrel érintkezve égési sérülést okozhat!

Gyermekektől távol tartandó!

Kapcsolódó termékek