FEHÉR SZTEARIN gyertya

ajan526
Készleten
Ár:
3.991 FT
Darabszám:

Gyertya gyújtás

A világ legtöbb hagyományában a gyertyagyújtás egy különleges szertartás, szinte szentséges cselekedet. Leginkább a hála kifejezésének és megnyilvánulásának egy módja. Időtlen idők óta az emberek gyertyát gyújtanak ha szent helyre lépnek. Talán te is szeretnéd a napodat egy egyszerű rituáléval, gyertyagyújtással, kezdeni vagy befejezni, miközben figyelmedet önmagadra és másokra helyezed.

Kézzel készült, Fair Trade egyenesen Indonéziából

Ezek a sztearin ( pálmaolaj ) gyertyákat kézzel készítik Indonéziában, fenntartható forrásokat használva. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyag használatának köszönhetően ezek a gyertyák környezetbarát alternatívát nyújtanak az arra nyitottaknak. Amennyire csak lehetséges, a gyártást kézzel végzik, így biztosítva annyi munkahelyet a helyi emberek számára amennyi lehetséges. A munkaerő 80 % nő. A gyártó cég maga is WFTO ( Fair Trade ) minősítésű.

A GreenPalm által minősített ( www.greenpalm.org ) pálmaolaj gyertyák 100%-ban természetesek, tisztán, füst nélkül és cseppmentesen égnek, nem tartalmaznak semmiféle nehézfémet ( pl. ólom vagy zink ), és paraffint sem.

A gyertya üvegben ( 21x6,5 cm ) érkezik, ezzel is hozzájárulva az extra hosszú égési időnek, élettartamnak! Környezetbarát, újrahasznosított kartondobozban, parafa alátéttel!

Égési ideje kb. 100 óra, mérete 21×6,5 cm

Pamut kanóccal

Kérjük ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására! nyílt lángot őrízetlenül hagyni tilos! A meggyújtott gyertyát, soha ne hagyja őrízetlenül gyermek vagy házi állat mellett. Ha a meggyújtott gyertya huzatos helyen van, lecsökkenhet az égési ideje. 

Kapcsolódó termékek