Aromagyertya - Romantika

ajan467
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
4.990 FT
Darabszám:
Égési idő:
30 óra

Meghitt pillanatok méltó kísérője az Occitania-ban ( Franciaország ) kézzel készült gyertya, mely 100% természetes alapanyagokból készül. GMO mentes szója viaszból, pamut kanóccal és a pacsuli, ylang-ylang és rózsageránium illóolajok fűszeres, fás-ámbrás illatával teljesedik ki.

A fém kupaknak köszönhetően megőrizhetjük a gazdag aromát, mikor nem égetjük.

Fotó: aromandise.com

Szója viasz, pamut kanóc, 100% tisztaságú, természetes kemotipizált** illóolaj: Patchouli Pogostemon cablin, Ylang Ylang Cananga odorata *, Geranium Pelargonium graveolens. *

* Összetevők organikus gazdálkodásból származnak

** Kemotipizált illóolaj: A kemotípus szerinti bevizsgálás nagyon fontos a terápiás olajok hatása szempontjából. Ennek alapján határozzuk meg, hogy melyik növény milyen molekulákat tartalmaz, és ezáltal milyen hatással van a szervezetünkre. Tehát, a kemotipizált illóolajok nem csak botanikai hanem biokémiai szempontból is besorolásra kerülnek. A kemotípust befolyásolhatja, a napsütéses órák száma, a talaj, az időjárás,a környező növények, illetve, hogy melyik évszakban szüretelik a növényt. Ha egy illóolaj kemotípus szerint be van vizsgálva, akkor azt feltüntetik a címkén. (ct.)

A gyertyát az első meggyújtás alkalmával égesse egy órát, majd fújja el. Így elkerülhető, hogy elsüllyedjen a kanóc

Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül. Maximum 3 órát égesse egy huzamban. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. Mindig sík, stabil és tűzálló felületre helyezze, gyúlékony anyagoktól távol. Soha ne érintse vagy mozgassa meg az égő gyertyát, átforrósodhat, mely égés- és balesetveszélyes. Várja meg míg kihűl. Ne oltsa vízzel vagy bármi más anyaggal.

VEGÁN

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések