Aromagyertya - Frissesség

ajan466
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
4.990 FT
Darabszám:
Égési idő:
30 óra

Irodánk, munkahelyünk, vagy jóga gyakorlásunk felfrissítője ez az Occitania-ban ( Franciaországban ) kézzel készült gyertya, mely kizárólag 100% természetes alapanyagokat tartalmaz. GMO mentes szójaviaszból, pamut kanóccal és a citrom, borsmenta, citromfű és ravintsara (madagaszkári kámfor) illóolajak friss, mentolos-citromos illatával teljesedik ki.

A fém tetőnek köszönhetően megőrizhetjük a gazdag aromát, mikor nem égetjük.
Fotó: aromandise.com

Szójaviasz, pamut kanóc, 100% tisztaságú, természetes kemotipizált** illóolaj:  Lemon Citrus limon, Peppermint Mentha Piperita, Java Lemongrass Cymbopogon winterianus *, Ravintsara Cinnamomum camphora *

* Összetevők organikus gazdálkodásból származnak

** Kemotipizált illóolaj: A kemotípus szerinti bevizsgálás nagyon fontos a terápiás olajok hatása szempontjából. Ennek alapján határozzuk meg, hogy melyik növény milyen molekulákat tartalmaz, és ezáltal milyen hatással van a szervezetünkre. Tehát, a kemotipizált illóolajok nem csak botanikai hanem biokémiai szempontból is besorolásra kerülnek. A kemotípust befolyásolhatja, a napsütéses órák száma, a talaj, az időjárás,a környező növények, illetve, hogy melyik évszakban szüretelik a növényt. Ha egy illóolaj kemotípus szerint be van vizsgálva, akkor azt feltüntetik a címkén. (ct.)

A gyertyát az első meggyújtás alkalmával égesse egy órát, majd fújja el. Így elkerülhető, hogy elsüllyedjen a kanóc

Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül. Maximum 3 órát égesse egy huzamban. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. Mindig sík, stabil és tűzálló felületre helyezze, gyúlékony anyagoktól távol. Soha ne érintse vagy mozgassa meg az égő gyertyát, átforrósodhat, mely égés- és balesetveszélyes. Várja meg míg kihűl. Ne oltsa vízzel vagy bármi más anyaggal.

VEGÁN

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések