Citronella & Geránium aromagyertya Summer

ajan468
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
3.490 FT
Darabszám:
Égési idő:
30 óra

A békés nyáresték megvilágtója az Occitania-ban kézzel készült gyertya, mely 100% természetes alapayagokból készül. GMO mentes szója viaszból, pamut kanóccal és a citromfű, geránium, eukaliptusz és lavandin illóolajak frissítő szinergiájával teljesedik ki.

A fém kupaknak köszönhetően megőrizhetjük a gazdag aromát, mikor nem égetjük.

Szója viasz, pamut kanóc, 100% tisztaságú, természetes kemotipizált** illóolaj:: Java citronella Cymbopogon winterianus *, Geranium rosato Pelargonium graveolens *, Eucalyptus Globulus Eucalyptus globulus *, Lavandin super Lavendula Hybrida.

* Összetevők organikus gazdálkodából származnak

** Kemotipizált illóolaj: A kemotípus szerinti bevizsgálás nagyon fontos a terápiás olajok hatása szempontjából. Ennek alapján határozzuk meg, hogy melyik növény milyen molekulákat tartalmaz, és ezáltal milyen hatással van a szervezetünkre. Tehát, a kemotipizált illóolajok nem csak botanikai hanem biokémiai szempontból is besorolásra kerülnek. A kemotípust befolyásolhatja, a napsütéses órák száma, a talaj, az időjárás,a környező növények, illetve, hogy melyik évszakban szüretelik a növényt. Ha egy illóolaj kemotípus szerint be van vizsgálva, akkor azt feltüntetik a címkén. (ct.)

A gyertyát az első meggyújtás alkalmával égesse egy órát, majd fújja el. Így elkerülhető, hogy elsüllyedjen a kanóc

Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül. Maximum 3 órát égesse egy huzamban. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. Mindig sík, stabil és tűzálló felületre helyezze, gyúlékony anyagoktól távol. Soha ne érintse vagy mozgassa meg az égő gyertyát, átforrósodhat, mely égés- és balesetveszélyes. Várja meg míg kihűl. Ne oltsa vízzel vagy bármi más anyaggal.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.690 Ft utánvéttel
  1.390 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft 
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban
ÚjdonságSzúnyogriasztó

Kapcsolódó termékek