Aromagyertya - Relaxáció

ajan465
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
3.990 FT
Darabszám:
Égési idő:
30 óra

Virágos, kényeztető illatokkal lazít el Téged ez az Occitania-ban kézzel készült gyertya, mely 100% természetes alapanyagokból készül. GMO mentes szója viaszból, pamut kanóccal és az édes narancs, levendula és a pálmarózsa illóolajak kényeztető, virágos illatával teljesedik ki.

A fém tetőnek köszönhetően megőrizhetjük a gazdag aromát, mikor nem égetjük.

Szója viasz, pamut kanóc, 100% tisztaságú, természetes kemotipizált** illóolaj:  Lavandin super lavendula hybrida *, sweet Orange Citrus aurantium *, Palmarosa Cymbopogon martinii *

* Összetevők organikus gazdálkodából származnak

** Kemotipizált illóolaj: A kemotípus szerinti bevizsgálás nagyon fontos a terápiás olajok hatása szempontjából. Ennek alapján határozzuk meg, hogy melyik növény milyen molekulákat tartalmaz, és ezáltal milyen hatással van a szervezetünkre. Tehát, a kemotipizált illóolajok nem csak botanikai hanem biokémiai szempontból is besorolásra kerülnek. A kemotípust befolyásolhatja, a napsütéses órák száma, a talaj, az időjárás,a környező növények, illetve, hogy melyik évszakban szüretelik a növényt. Ha egy illóolaj kemotípus szerint be van vizsgálva, akkor azt feltüntetik a címkén. (ct.)

A gyertyát az első meggyújtás alkalmával égesse egy órát, majd fújja el. Így elkerülhető, hogy elsüllyedjen a kanóc

Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül. Maximum 3 órát égesse egy huzamban. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. Mindig sík, stabil és tűzálló felületre helyezze, gyúlékony anyagoktól távol. Soha ne érintse vagy mozgassa meg az égő gyertyát, átforrósodhat, mely égés- és balesetveszélyes. Várja meg míg kihűl. Ne oltsa vízzel vagy bármi más anyaggal.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.790 Ft utánvéttel
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban

Kapcsolódó termékek