Aromagyertya - Relaxáció

ajan465
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
4.990 FT
Darabszám:
Égési idő:
30 óra

Virágos, kényeztető illatokkal lazít el ez az Occitania-ban ( Franciaországban ) kézzel készült gyertya, mely csakis 100% természetes alapanyagokat tartalmaz. GMO mentes szójaviaszból, pamut kanóccal és az édesnarancs, levendula és a pálmarózsa illóolajak kényeztető, virágos illatával teljesedik ki.

A fém tetőnek köszönhetően megőrizhetjük a gazdag aromát, mikor nem égetjük.
Fotó: aromandise.com

Szójaviasz, pamut kanóc, 100% tisztaságú, természetes kemotipizált** illóolaj:  Lavandin super lavendula hybrida *, sweet Orange Citrus aurantium *, Palmarosa Cymbopogon martinii *

* Összetevők organikus gazdálkodásból származnak

** Kemotipizált illóolaj: A kemotípus szerinti bevizsgálás nagyon fontos a terápiás olajok hatása szempontjából. Ennek alapján határozzuk meg, hogy melyik növény milyen molekulákat tartalmaz, és ezáltal milyen hatással van a szervezetünkre. Tehát, a kemotipizált illóolajok nem csak botanikai hanem biokémiai szempontból is besorolásra kerülnek. A kemotípust befolyásolhatja, a napsütéses órák száma, a talaj, az időjárás,a környező növények, illetve, hogy melyik évszakban szüretelik a növényt. Ha egy illóolaj kemotípus szerint be van vizsgálva, akkor azt feltüntetik a címkén. (ct.)

A gyertyát az első meggyújtás alkalmával égesse egy órát, majd fújja el. Így elkerülhető, hogy elsüllyedjen a kanóc.

Soha ne hagyja az égő gyertyát felügyelet nélkül. Maximum 3 órát égesse egy huzamban. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól. Mindig sík, stabil és tűzálló felületre helyezze, gyúlékony anyagoktól távol. Soha ne érintse vagy mozgassa meg az égő gyertyát, átforrósodhat, mely égés- és balesetveszélyes. Várja meg míg kihűl. Ne oltsa vízzel vagy bármi más anyaggal.

VEGÁN

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések