Tértisztító szett
SÁMÁNOK ÚTJÁN

disz058
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
8.995 FT
Darabszám:

PALO SANTO:
Jiri & Friends kizárólag a Palo Santo fából származó ágakat használja. Ráadásul minden kiló fa után új fát ültetnek. Teljesen fenntartható és 100%-ban méltányos kereskedelem. A fa több évig érik, mire a varázslatos aromája felszabadul. 
A Palo Santo-t Dél-Amerikában használják a negatív energia eltávolítására, de egyszerűen azért is, mert olyan jó illata van.


FEHÉR ZSÁLYA:
A kaliforniai fehér zsályánkat szintén teljesen fenntartható módon takarítják be. Nem ültetvények, hanem csak vadon szedett zsályát használunk a természet tiszteletével. Az egyedi és kézi szárítási eljárásnak köszönhetően a fehérzsálya nagyon tiszta és intenzív illatú. 
Hagyományosan az indiánok fehér zsályát használtak a terek energetikai tisztítására.


ABALONE KAGYLÓ:
A kagylónak több ezer év kell ahhoz, hogy gyönyörű gyöngyházfényt kapjon. Erős külső héja és tartóssága miatt, már az őseink is  fehér zsálya és Palo Santo égetésére használták. 
Az abalone minden sötét foltja természetesen a tengerben keletkezik, és robusztus karaktert ad a kagylónak. 
Helyezzen fehér zsályát és/vagy Palo Santo-t az abalone kagylójába. Gyújtsa meg a Palo Santo-t, és hagyja égni egy ideig, mikor a fa már magától is izzik, fújja el a lángot.
Míg a Palo Santo fa izzik kellemes éerzni lehet kellemes aromáját, ilyenkor alkalmas a füstje tisztításra.
A Fehér Zsályát ugyanúgy meg lehet gyújtani, majd elfújni ( hogy ne égjen el hirtelen a levél). Hagyja, hogy a felszálló füst megtisztítsa a helyiséget.


Mindig alulról felfelé dolgozzon otthonában, amikor fehér zsályával és palo santo-val tisztítja a teret. Ügyeljen arra, hogy az ablak nyitva legyen, hogy a „piszkos” energia ki tudjon menni. Körülbelül havonta egyszer, vagy olyan gyakran, ahányszor szükségesnek érzi a házát, próbálja meg a finomenergiákat is tisztán tartani a fehér zsályával.

FIGYELEM!
Az abalone héja felforrósodhat és megrepedhet, ha erősen túlmelegszik! Soha ne tegye le éghető felületre! Mindig használjon biztonságos alátétet!  
A felszálló füstöt ne lélegezze be közvetlenül! Csak jól szellőző helyen használja a füstölőket. Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó. Éghető anyagoktól távol tartandó. Kerülje a ruhákkal való érintkezést. Ne használja terhesség alatt. Allergiás reakciókat válthat ki. Tartsd szárazon. Győződjön meg arról, hogy semmi sem ég vagy parázslik, amikor elhagyja a helyiséget. 

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések