Boldogasszony tömjénkeverék

keve036
Készleten
Ár:
994 FT
1.498 FT
Darabszám:

A BOLDOGASSZONY tömjénkeverék könnyű, lágy levendulás illata erősíti az életbe vetett hitedet, bizalmadat, hogy tudj hálás lenni a gondoskodásért, melyet a teremtő női minőségtől - hívják azt Szűz Máriának, Nagyboldogasszonynak vagy Földanyának - kapunk. Ez a végtelen hála, bizalom és hit növeli erődet, bátorságodat, hogy át tudd adni magadat ( önMAGodat ) az ÉLET teljességének.

FRISSÍTÉS: az összes választékunkban lévő olyan tömjénkeveréket kifuttatjuk, melyek színes tömjént tartalmaznak !!!

Bár ezek a tömjénkeverékek európai manufaktúrákban készülnek, ahol nem használnak szintetikus aromát ( ellentétben az Indiában készültekkel !!! ), tehát viszonylag "minőséginek" mondhatók ( persze mihez képest... ), de a jövőben mi ennek a kategóriának nem szeretnénk nálunk teret biztosítani.

Ennek egyik oka pedig az, hogy a színes tömjéneket abból a "shifting" minőségű tömjénből készítik, amit mi egyébként sem forgalmazunk. A jövőben már színezve sem. És keverékekben sem.

A másik oka pedig a felhasznált festékanyag esetleges egészségügyi kockázata elfüstöléskor, valamint a garantáltan jóval gyengébb finomenergetikai hatás. 

Kifutó!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések