Uriel arkangyal tömjénkeverék

keve027
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
994 FT
1.498 FT
Darabszám:

Összetétel: különféle tömjén ( színezett is: piros, fekete ), cédrusfa, gummi arabicum stb.

Uriel arkangyal evének jelentése a "Teremtő fénye". Ő sugallatok formájában világosítja meg elménk. Ha válaszra vagy szellemi meglátásra, tanácsra vagy ötletekre van szükségünk, forduljunk hozzá, ő stabil támasz mindenki számára. Segít tisztázni a homályos helyzeteket, úgy, hogy megvilágítja az utat. De egyszerre csak egy lépést! Segítségével megbizonyosodhatunk arról, mit kell tennünk a következőkben.

Angyali aurája halványsárga, mint a gyertyalángja.
Energia minőségéhez társított ásvány a borostyánkő.

FRISSÍTÉS: az összes választékunkban lévő olyan tömjénkeveréket kifuttatjuk, melyek színes tömjént tartalmaznak !!!

Bár ezek a tömjénkeverékek európai manufaktúrákban készülnek, ahol nem használnak szintetikus aromát ( ellentétben az Indiában készültekkel !!! ), tehát viszonylag "minőséginek" mondhatók ( persze mihez képest... ), de a jövőben mi ennek a kategóriának nem szeretnénk nálunk teret biztosítani.

Ennek egyik oka pedig az, hogy a színes tömjéneket abból a "shifting" minőségű tömjénből készítik, amit mi egyébként sem forgalmazunk. A jövőben már színezve sem. És keverékekben sem.

A másik oka pedig a felhasznált festékanyag esetleges egészségügyi kockázata elfüstöléskor, valamint a garantáltan jóval gyengébb finomenergetikai hatás. 

Kifutó!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések