Rafael / Raphael arkangyal
tömjénkeverék

keve024
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
994 FT
1.498 FT
Darabszám:

Összetétel: különféle tömjén ( színezett is: piros, zöld ), levendulavirág, vörös szantálfa stb.

Rafael Rafael arkangyal nevének jelentése "akit a Teremtő meggyógyít". Az ő feladata minden teremtő lény fizikai gyógyítása. Sokszor kapunk tőle útmutatást megérzések, gondolatok formájában, hogy miként tudunk hozzájárulni egészségünk megőrzéséhez. Tevékenysége kétféle képpen nyilvánul meg: isteni közbelépésben amikor is az adott helyzetben, körül vesz szeretetével és a gond elillan; valamint tanácsadásban, amikor intuícióval, megérzésekkel mutatja meg, hogy miként mozdíthatjuk elő gyógyulásunkat.

Angyali aurája smaragdzöld színű.
Energiaminőségéhez társított ásványok a smaragd és a malachit.

FRISSÍTÉS: az összes választékunkban lévő olyan tömjénkeveréket kifuttatjuk, melyek színes tömjént tartalmaznak !!!

Bár ezek a tömjénkeverékek európai manufaktúrákban készülnek, ahol nem használnak szintetikus aromát ( ellentétben az Indiában készültekkel !!! ), tehát viszonylag "minőséginek" mondhatók ( persze mihez képest... ), de a jövőben mi ennek a kategóriának nem szeretnénk nálunk teret biztosítani.

Ennek egyik oka pedig az, hogy a színes tömjéneket abból a "shifting" minőségű tömjénből készítik, amit mi egyébként sem forgalmazunk. A jövőben már színezve sem. És keverékekben sem.

A másik oka pedig a felhasznált festékanyag esetleges egészségügyi kockázata elfüstöléskor, valamint a garantáltan jóval gyengébb finomenergetikai hatás. 

Kifutó!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések