Ambrózia szív
5 db

keve161
Készleten
Ár:
1.444 FT
Darabszám:
Kiszerelés:

Eredetileg az ambrózia avagy ambroszia (görögül: ἀμβροσία, jelentése szószerint annyit tesz „halhatatlanoké”) a görög mitológiában az olümpuszi istenek eledele vagy itala; halhatatlanságot és örök ifjúságot biztosít nekik. Az ambrózia közeli kapcsolatban áll az istenek italával, a nektárral. Egyes források nem tesznek különbséget, de Homérosz verseiben a nektár egyértelműen az italra, az ambrózia pedig az ételre utaló kifejezés. Az ambrózia és a nektár is illatos, és a történetekben parfümként is használták ( Wikipédia )

1 ambróziaszív akár 3 füstölésre is elegendő!

Az Ambrózia füstölőkeverék összetétele titkos, folyamatosan változott az idők folyamán, hogy egyre tökéletesebb, istenekhez méltó keveréket alkossanak az emberek Indiában. Így született meg az AMBRÓZIA. Finoman és előkelően bontja ki illatszirmait, aztán mint egy arany isteni szikra "robban" be a térbe, és transzformálja az ott meglévő energiákat.
Az Ambrózia szívet füstölhetjük faszénen vagy füstölőrácson, mindkét esetben feledhetetlen élményben lesz részünk.

Az ambrózia szívek füstölhetőek egyben, vagy mozsárban kicsit megtörve darabosan is. Utóbbi módon még intenzívebb illatélményben lesz részünk és több alkalomra is elegendő lesz egy szív.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések