Ambrózia füstölőpálcika
BERK - HOLY-SMOKES

palc005
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.444 FT
Darabszám:
Kiszerelés:

Eredetileg az ambrózia avagy ambroszia (görögül: ἀμβροσία, jelentése szószerint annyit tesz „halhatatlanoké”) a görög mitológiában az olümpuszi istenek eledele vagy itala; halhatatlanságot és örök ifjúságot biztosít nekik. Az ambrózia közeli kapcsolatban áll az istenek italával, a nektárral. Egyes források nem tesznek különbséget, de Homérosz verseiben a nektár egyértelműen az italra, az ambrózia pedig az ételre utaló kifejezés. Az ambrózia és a nektár is illatos, és a történetekben parfümként is használták ( Wikipédia )

Az Ambrózia füstölőkeverék összetétele titkos, folyamatosan változott az idők folyamán, hogy egyre tökéletesebb, istenekhez méltó keveréket alkossanak az emberek Indiában. Így született meg az AMBRÓZIA. Finoman és előkelően bontja ki illatszirmait, aztán mint egy arany isteni szikra "robban" be a térbe, és transzformálja az ott meglévő energiákat.
A pálcikák illata finomabb és diszkrétebb, ha intenzívebb élményre vágysz, válaszd az Ambrózia szívet, melyet faszénen vagy füstölőrácson is füstölhetsz, mindkét esetben feledhetetlen élményben lesz részed.

XXL kiszerelésben is

Kapcsolódó termékek