Palo Santo / Fehér zsálya
füstölőkúp

kup004
Kattints a képre a nagyobb méretért
Nincs raktáron
Ár:
3.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
15 db

100%-ban természetes, kézzel készült. Nem tartalmaz szenet és semmilyen mesterséges adalékanyagot ! Több, mint 50%-os Palo Santo tartalommal. 

Tudj meg többet a Jiri & Friends - Just pure, a termék gyártójáról ebben a bemutatkozó cikkben.

100% természetes összetevőkkel !

A Palo Santo egy intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát. Javasolt a használata szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.

Még többet olvashat a Palo Santo fáról és minden Palo Santo terméket itt megnézhet:
https://florasense.hu/palo-santo

A fehér zsálya az egyik legősibb és legerősebb energetikai tisztító növény. Jellegzetes illata megosztó lehet. 
Itt olvashat a fehér zsályáról:
https://florasense.hu/feher-zsalya

SERFOR MINŐSÍTETT TERMÉK!

SERFOR minősítés:
 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Használata:

Egy tűzálló kúpégetőre helyezd el a talpán állítva a kúpot. Csúcsos végénél meggyújtva hagyd kicsit átizzani majd a lángot elfújva élvezd a természetesfüstölést

Prémium

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástár bejegyzések