Palo Santo
illatzsák

illo089
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.992 FT
Darabszám:
Méret:
8 x 6 cm

Az illatzsák valódi Palo Santo fa ( Bursera graveolens ) forgáccsal van töltve, 100 %-osan természetes és tiszta illóolajjal adtak még gazdagabb és áthatóbb illatot az illatpárnának.

Jó megoldás lehet szekrénybe, autóba, WC-be, fürdőbe, vagy ahova csak jól esik.

Gyengéden és finoman tisztítja és harmonizálja a teret.

Később valamilyen 100% természetes Palo Santo illóolajjal újra tudjuk illatosítani.

Tudj meg többet a Jiri & Friends - Just pure, a termék gyártójáról ebben a bemutatkozó cikkben.

Palo Santo-ról ( Bursera graveolens ) bővebben

A PALO SANTO fa a dél-amerikai indián sámánok szent fája, mely az utóbbi években itthon is egyre ismertebb és kedvelt füstölőanyag lett. Jellegzetes, édeskés, fűszeres illata szinte mindenkinek tetszik, és tisztító hatására sem lehet panaszunk. A dél-amerikai indián sámánok tértisztítás mellett aurából való diagnosztizálásra és gyógyításra is használják. A PALO SANTO fa ma már védelem alatt ál Peruban, és csak engedéllyel lehet kivinni az országból. Ritkábban Equadorból is hozzájuthatunk egy-egy szép darabhoz. Klasszikus használata során a fát meggyújtjuk és folyamatos mozgatás mellett izzásban tartjuk, nem kell félni, nem fog lángolni :-) A fából kinyert gyantát, vagy a vágott formáját rácson is füstölhetjük, de kínálatunkban jó minőségű pálcikák és kúpok is megtalálhatók.

Figyelmeztetés!

Gyermekektől távol tartandó!
Kerülje a szemmel való érintezést!
Gyúlékony, bőr irritáló hatású!

Terhesség alatt mellőzük használatát.

SERFOR MINŐSÍTETT TERMÉK!

SERFOR minősítés:
 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések