Mysore fehér szantálfa füstölőpálcika
Marco Polo' Treasure

palc113
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
5.998 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
10 szál

Szál méret: 23 cm

Összetevők: Santalum album, Machilus Macrantha gyanta, bambusz, szén por

Santalum album, vagyis a valódi fehér szantál India Mysore regiójából származik. Erőteljes spirituális energiával rendelkező növény. Ősi kelet-indiai kultúrák úgy hitték, hogy a szantálfával befüstölt tér állandó védelem alatt áll az ördögi erőkkel szemben. Régóta használják antidepresszáns és afrodiziáló hatása miatt. Leginkább a lelki béke elhozásáért szeretik annyira és annyian.

A Marco Polo Kincsei füstölőpálcika széria teljesen természetes alapanyagokból, kézzel készült Ecocert minősítésű füstölők családja. A legfőbb alapanyagok az indiai őserdőből származnak, míg a gyantákat helyi törzsek gyűjtik kézzel India, az arab országok és Afrika száraz sivatagos területein.

A minősített alapanyagokból készült füstölő pálcákat energetikai tisztításra és az ősi tapasztalatokhoz és előző életbeli emlékekhez feloldására és helyretételéhez használjuk. Kiváló, bár időszakos eszköze annak, hogy a tér-idő szakadékát áthidaljuk.

A füstölőket mindig is használták imádkozás, jóga, tisztító és mindenféle vallási rituálé során, időtől és helytől függetlenül.

Egy füstölőpálcika által kapcsolódhatunk önmagunkhoz, isteni minőségünkhöz, gondolatban egy hozzátartozónkhoz és felajánlásként Istennek áldozhatjuk. A füstölőpálcika szerves része a tapasztalásunknak itt a Földön, így muszály, hogy 100%-an tiszta legyen.

PrémiumVEGÁN

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések