Benzoe Siam füstölőpálcika
Marco Polo' Treasure

palc114
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.191 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
10 szál

Szál méret: 23 cm

Összetevők: Styrax benzoin gyanta, Machilus Macrantha gyanta, bambusz, szén por

Benzoe Siam Ázsia trópusi vidékein őshonos fa, mely legfeljebb 20 méterre nő. Vöröses gyantája a levegő és napsütés hatására keményedik meg a fa törzsén. Keleti kultúrűkban évezredek óta használják otthonok és terek tisztítására, harmonikus energiák meginvitálására. Kínai gyógyászatban is gyakran használják például emésztőszervi megbetegedésekre illetve fertőtlenítés céljából. Serkenti és egyensúlyba hozza érzékiségünket.

A Marco Polo Kincsei füstölőpálcika széria teljesen természetes alapanyagokból, kézzel készült Ecocert minősítésű füstölők családja. A legfőbb alapanyagok az indiai őserdőből származnak, míg a gyantákat helyi törzsek gyűjtik kézzel India, az arab országok és Afrika száraz sivatagos területein.

A minősített alapanyagokból készült füstölő pálcákat energetikai tisztításra és az ősi tapasztalatokhoz és előző életbeli emlékekhez feloldására és helyretételéhez használjuk. Kiváló, bár időszakos eszköze annak, hogy a tér-idő szakadékát áthidaljuk.

A füstölőket mindig is használták imádkozás, jóga, tisztító és mindenféle vallási rituálé során, időtől és helytől függetlenül.

Egy füstölőpálcika által kapcsolódhatunk önmagunkhoz, isteni minőségünkhöz, gondolatban egy hozzátartozónkhoz és felajánlásként Istennek áldozhatjuk. A füstölőpálcika szerves része a tapasztalásunknak itt a Földön, így muszály, hogy 100%-an tiszta legyen.

VEGÁN

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések