Sztórax füstölőpálcika
Marco Polo' Treasure

palc115
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.191 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
10 szál

Szál méret: 23 cm

Összetevők: Styrax benzoin gyanta, Machilus Macrantha gyanta, vörös szantálfa por, bambusz, szén por

Liquidambar Orientalis magas szárú növénye az áthatolhatatlan török Marmaris erdőben és dél-Amerikában honos. Mind a mai napig, a gyanta termelése az ősi hagyományokhoz hűen történik: a növény nagyon sűrű folyékony gyantát bocsát ki magából, melyet a korábban apróra zúzott fakéregre ágyaznak, a keveréket néhány hónapig állni hagyják, mely során kialakul a jellegzetes fekete szín. Összetéveszthetetlen édes, ámbrás meleg illatú gyanta, melyet évezredek óta használnak optimuzmust és felszabadultságot erősítő hatása miatt.

A Marco Polo Kincsei füstölőpálcika széria teljesen természetes alapanyagokból, kézzel készült Ecocert minősítésű füstölők családja. A legfőbb alapanyagok az indiai őserdőből származnak, míg a gyantákat helyi törzsek gyűjtik kézzel India, az arab országok és Afrika száraz sivatagos területein.

A minősített alapanyagokból készült füstölő pálcákat energetikai tisztításra és az ősi tapasztalatokhoz és előző életbeli emlékekhez feloldására és helyretételéhez használjuk. Kiváló, bár időszakos eszköze annak, hogy a tér-idő szakadékát áthidaljuk.

A füstölőket mindig is használták imádkozás, jóga, tisztító és mindenféle vallási rituálé során, időtől és helytől függetlenül.

Egy füstölőpálcika által kapcsolódhatunk önmagunkhoz, isteni minőségünkhöz, gondolatban egy hozzátartozónkhoz és felajánlásként Istennek áldozhatjuk. A füstölőpálcika szerves része a tapasztalásunknak itt a Földön, így muszály, hogy 100%-an tiszta legyen.

VEGÁN

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések