Szantálfa - Relaxáció
Aromambiance

palc139
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.992 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

Ideális választás irodai asztalunkra vagy szállodai szobánkba, amikor szeretnénk a jelenlévő stresszből kibillenni, megpihenni és ellazulni. Támogathatja a cigarettáról való leszokást, ha a kivánós időszakban ezt gyújtjuk meg!

Egy füstölő, ami emlékeztet a fehér szantál édes, élénk hullámaira. A fás, gyantás illatjegyei támogatják testünk és lelkünk megpihenését, ellazulását. Élénken vibráló és meleg illatjegyei egyedülállóak. Az elme lecsendesítéséről, a tudatosság emeléséről és a spirituális megélések elősegítéséről ismerhetjük a fehér szantált.
Fotó: aromandise.com

Összetevői az eredeti indiai Mysore fehér szantál közeli rokonaként nagy hasonlóságot mutatnak. A valódi mysore szantál luxuscikknek számít, mindamellett, hogy veszélyeztetetté nyilvánították a nagyfokú kitermelés miatt.

A Santalum Spicatum, Ausztrália keleti vidékein található fenntartható ültetvényekről, nagyon közeli rokona a Fehér szantálnak, megszólalásig hasonló jegyeket képvisel. Nagyon sok szintetikus illatanyaggal találkozhatunk a piacon!

A szantálfa hatásait kutatások során is kimutatták. Illatának nyomán testet és elmét is megnyugtatja. Az agyi tevékenységet az alfa tartományba viheti, aminek következtében az elme hatására a test is megpihen, ellazul.

Ez a japán stílusú füstölőpálcika az Aromambience kollekcióban kifejezetten az illatok hatásának dedikálva született, az aromakológia ismeretei alapján.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések