Szantálfa - Relaxáció
Aromambience

palc139
Készleten
Ár:
2.490 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

Ideális választás irodai asztalunkra vagy szállodai szobánkba, amikor szeretnénk a jelenlévő stresszből kibillenni, megpihenni és ellazulni. Támogathatja a cigarettáról való leszokást, ha a kivánós időszakban ezt gyújtjuk meg!

Egy füstölő, ami emlékeztet a fehér szantál édes, élénk hullámaira. A fás, gyantás illatjegyei támogatják testünk és lelkünk megpihenését, ellazulását. Élénken vibráló és meleg illatjegyei egyedülállóak. Az elme lecsendesítéséről, a tudatosság emeléséről és a spirituális megélések elősegítéséről ismerhetjük a fehér szantált.

Összetevői az eredeti indiai Mysore fehér szantál közeli rokonaként nagy hasonlóságot mutatnak. A valódi mysore szantál luxuscikknek számít, mindamellett, hogy veszélyeztetetté nyilvánították a nagyfokú kitermelés miatt.

A Santalum Spicatum, Ausztrália keleti vidékein található fenntartható ültetvényekről, nagyon közeli rokona a Fehér szantálnak, megszólalásig hasonló jegyeket képvisel. Nagyon sok szintetikus illatanyaggal találkozhatunk a piacon!

A szantálfa hatásait kutatások során is kimutatták. Illatának nyomán testet és elmét is megnyugtatja. Az agyi tevékenységet az alfa tartományba viheti, aminek következtében az elme hatására a test is megpihen, ellazul.

Ez a japán stílusú füstölőpálcika az Aromambience kollekcióban kifejezetten az illatok hatásának dedikálva született, az aromakológia ismeretei alapján.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.790 Ft utánvéttel
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban
Újdonság

Kapcsolódó termékek