Zöld tea - Jó hangulat
Aromambience

palc140
Készleten
Ár:
2.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

Ideális választás mikor barátaidat várod, amikor kellemes légkört szeretnél teremteni otthonodban, és ha szereted a zöld tea klorofillos-virágos aromás illatát.
Fotó: aromandise.com

Camelia sinensis egy csodás fás cserje, mely több ezer év tudását, tapasztalatát és kalandját adja át az őt ünneplőknek. A cserje sarjadásakor metszik le friss hajtásait, így pompás fehér virágzatát nem igen ismerjük. Mégis, mint egy camelia fajta, nemes fehér virágai az aranyló bibéivel igazán karakteres jelenség.

A Sencha zöld teát Japánban bármely alkalkommal, minden életkorban és élethelyzetben élvezik. A zöld tea közkedvelt hatásaiért felelős összetevői a koffein, aminosavak, vitaminok, polifenolok, melyek természetesen nincsenek jelen az illatában. Azonban az aromája nagyban hozzájárul a zöldes, klorofilos illatjellegéhez, mely stimuláló, élénkítő hatású.

Ez a japán stílusú füstölőpálcika az Aromambience kollekcióban kifejezetten az illatok hatásának dedikálva született. A zöld tea illata élénkíti és felpezsdíti Lényünket az orrunkon át.

A füstölőpálcika összetevői között szerepel a zöld tea kivonatból hozzáadott flavoniodok. A kellemetlen szagokat hatástalanító molekulák kb. 5 perc alatt semlegesítik az otthonunkban jelenlévő szagok 75 %-át egyetlen pálcika elfüstölésével.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.890 Ft utánvéttel
  1.590 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban
Légfrissítő

Kapcsolódó termékek