Hétköznapi varázslat - Szenvedély

Hétköznapi varázslat - Szenvedély
Hétköznapi varázslat - Szenvedély

Egy kis varázslatra invitálunk Téged! Ha a Te életedben is hol lobog, hol épp csak pislákol a szenvedély lángja, akkor olvass tovább.

Mindannyian hullámzunk az élet tengerén, ugyanígy hullámozhat szenvedélyünk, az élet tüze, mely táplálja kreatív energiánkat, megélt nőiességünket vagy férfiasságunkat. Amikor a hullámvölgybe érünk, bizony nehéz újra rátalálni erre a kapcsolatba önmagunkban. Ilyen szituációkra ajánljuk az alábbi egyszerű gyakorlatot.

Mire lesz szükséged? Vörös vagy narancsszínű mécsestartó és mécses, zavartalan nyugalom kb. 15-20 percig, egy kis fantázia. Kiegészítheted a rituálét természetes füstölőanyaggal is! Fontos, hogy természetes anyagokkal dolgozz, hiszen csak azoknak van valódi finomenergetikai hatása, „varázsereje” (lásd első komment)
Ha van házi oltárod, akkor tehetsz rá olyan képet, szobrot, ami számodra a szenvedélyt jelképezi!

A varázslat menete gyertya, természetes füstölő és vizualizáció segítségével:

  • Rendezd környezetedet, ahol el fogsz csendesedni. Ha úgy döntöttél, hogy a növények természetes támogató energiáit is segítségül hívod, akkor ideje beizzítani a füstölőt! ;)
  • Zene nélkül ajánljuk az élesebb fókuszért, de ha úgy kívánod, akkor keress tüzes latin vagy női energiákat támogató ( Youtube-on érdemes például Healing female energy stb. címszavakra keresni) zenét. Mindenféleképp olyat válassz, amire rá tudsz hangolódni, bármiféle ellenállás nélkül.
  • Ülj le kényelmesen, székre, keresztbe tett lábbal, ahogy épp jól esik.
  • Helyezd el a gyertyát a mécsestartóban, biztonságos helyen!, majd gyújtsd meg.
  • Figyelj lélegzetedre, nyugodtan, mélyen lélegezve kapcsolódj először Földanyához, érezd meg a biztonságát, támogató – tartó erejét. Majd kapcsolódj az Égbe, érezd a tisztító, felemelő tisztaságot. Engedd, hogy szívtereden keresztül áramoljon az energia.
  • Normális lélegzetvétellel résnyire nyisd ki szemed, és pihentesd tekinteted a lángon, miközben testedben is, az alhasi tájékon megjelenítheted a lobogó tüzet, a szenvedély tüzét. Hunyd le szemed, vagy nyitott szemmel érezd tovább.
  • Engedd, hogy a tűz átjárjon Téged, érezd, ahogy melegíti az ágyékodat, lásd, ahogy a blokkokat, akadályokat elégeti és egyre fényesebben, nagyobb lánggal lobog.
  • Addig végezd ezt a vizualizációt, amíg jól esik!
  • Ha érzed, hogy a végéhez közeledsz, szeretettel oltsd el a lángot, mellyel a vizualizáció során dolgoztál!!
  • Majd lassan, lépésről lépésre, finoman hívd magad vissza abba a rendezett környezetbe, ahová leültél feléleszteni belső tüzedet, szenvedélyedet.

+1 külön tipp hölgyeknek: Vegyél egyet, vagy kapd el valamelyik kaspós, szépen virágzó virágodat! Kapcsolódj a virág finomságához, szépségéhez, életerejéhez, megújulási képességéhez!

Néhány a természetes füstölőanyagok közül a példa kedvért:, opoponax – benzoé – sztórax növényi gyantákat, vagy természetes afrodiziáló növényeket, mint a guajakfa, ambretta, fahéj, jázmin, koriandermag, szerecsendióvirág, tonkabab! A gyantákat és a növényeket érzésed szerint bátran keverd össze, találd meg saját keverékedet!

1-es vagy 2-es csakra füstölőkeverék vagy prémium csakra füstölőpálcika, ha kényelmesebb utat választod!

Az ajánlott termékeket válogatás nélkül eléred itt!

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások