Palo Santo füstölőpálcika
Holy Smokes

palc126
Kattints a képre a nagyobb méretért
Ár:
1.290 FT

A megszokott 10 grammos kiszerelés mellett már 12 dobozos kartonban is elérhető. Karton vásárlása esetén egy doboz ára 1290.- helyett 1190.- Ft!

A Palo Santo füstölők 100% -ban természetes anyagokból készülnek. A Palo Santo fa és az olaj aránya magas (30%). A használt Palo Santo közvetlenül Peruból származik. A kiváló minőségű pasztát kézzel, bambusz pálcára sodorják, majd a napon szárítják.
Intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát. Javasolt a használata szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.

Még többet olvashat a Palo Santo fáról és minden Palo Santo terméket itt megnézhet:
https://florasense.hu/palo-santo

SERFOR MINŐSÍTETT TERMÉK!

SERFOR minősítés:
 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

XXL kiszerelésben is

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések