TÖMJÉN & RÓZSA
MOTHERS GOODS

palc257
Mothersgoods
Készleten
Ár:
4.990 FT
Darabszám:
Mennyiség:
10 szál - kb. 15 g

A MOTHERSGOODS füstölőpálcikák megálmodója és kivitelezője GEORG HUBER - akinek a neve az itthon kapható Füstölés és Tértisztítás könyvecskékről ismerős lehet - évek óta elkötelezett a tömjén fák megismerése és megmentése mellett. 

Régi terve, hogy az általa importált prémium minőségű tömjénekből valódi, jó minőségű füstölőpálcika készüljön. Ez idén meg is valósult, és mi örömmel vállaltuk a magyarországi hivatalos képviseletet - hiszen évek óta dolgozunk már együtt: a prémium tömjének is tőle érkeznek.

A pálcikák ugyan még nincsenek minősítve, de aki ismeri Georg elkötelezettségét a tisztaság és minőség iránt ( ebben nagyon hasonlóak vagyunk ), az tudja, hogy csakis természetes anyagok lehetnek benne, beleértve a felhasznált illóolajokat is.

A RÓZSATÖMJÉN egy misztikus füstölő: az ISTENI SZERETET közvetítője.

A RÓZSA ősidők óta nem csak a romantikus szerelem, hanem a tiszta, feltétel nélküli SZERETET szimbóluma és közvetítője. Illata, energiája megnyitja a szívet, és gyógyítja a lelki sebeket.
Ha virágok Királynőjét az omani szent tömjénnel kombináljuk - ami mindig is közvetítőként szolgált az Isteni minőséghez - akkor az ISTENI SZERETET minőségét kapjuk.

Meggyújthatod ez a füstölőt meditációhoz, hogy megnyissa a szívedet és áldást hozzon életedbe, otthonodba. Engedd, hogy ezáltal az ISTENI SZERETET átjárja életed minden részét.

Súly: 15 gramm / csomag kb. 1,5 gr / db

Égési idő: 50-60 perc ( de akár több részletben is füstölhető )

Összetevők: erdei méz ( Németországban gyűjtött ), faszénpor ( Német bükkfa ), Joss por / Jegat / Jigat ( a litsea glutinosa kérgéből - Vietnam ), Boswellia sacra ( Oman ), Rosa damascena absolu ( Bulgária )

kb. 50% tömjén tartalommal !!!

Kívül bio rózsaszirom porában van megforgatva.

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát, majd ha az már izzik fújja el a lángot és helyezze a füstölőégetőbe.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp:
Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 
Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre!

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések