Wanchako Palo Santo
nyaklánc, Inka kereszt medállal

eksz312
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
5.990 FT

Gyönyörűen faragott inka kereszt medál Palo Santo fából! Az inka kereszt vagy chakana talizmán az inka mitológia szerint kulcs ahhoz, amit ők az élet titkának tekintettek. Magába foglalja a négy irányt, a négy elemet.. a négyesség szimbolikáját s a közepén lévő szabályos kör az újjászületés, az átlépés, átlényegülés energiáját hozza el számunkra. Segíti a meditációt, a filozofikus gondolkodást, az átmeneteket.  

Az Andok őslakói évszázadok óta használják a Palo Santo fát a negatív energiák megtisztítására. Füstöléssel helyreállítja a békét, nyugalmat. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. Kellemes felemelő, frissítő illattal rendelkezik.
Nyakban viselve védelmet ad, tisztítólag hat az aurára, támogatja a pozitív érzéseket és az örömöt. Tisztítja a gondolatokat, segíti a teremtő erőt. 

SERFOR minősített Palo Santo fából készült medál, fonott bőr szíjjal. Kézműves termék, a természet jólétét szem előtt tartva!

Figyelem! Tartósan víz ne érje, mert a fa medál károsodhat. Időszakosan érdemes ápolni tiszta, megbízható forrásból származó Palo Santo olajjal.
 
Palo Santo olajat a termékkínálatunkban itt találja: 
https://florasense.hu/aromaterapia-/-illoolajok/100-tisztasagu-illoolajok/palo-santo-illoolaj-5-ml


SERFOR minősítés: 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések