Palo Santo nyaklánc
rózsaszín kerámiagyöngyökkel

eksz111
Kattints a képre a nagyobb méretért
Ár:
11.990 FT

Palo Santo - Szent Fának is hívják, Peruból és Ecuadorból származik. Távol tartja az emberektől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést, elűzi a gonosz szellemeket és minden alacsony minőségű entitást és energiát.
A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.
Tisztít, védelmez és megnyugtat.

SERFOR MINŐSÍTETT TERMÉK!

SERFOR minősítés:
 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

FAIR TRADE termék, környezetbarát csomagolásban.
FIGYELEM: nem vízálló ! Leejtéstől, ütéstől óvjuk, mert a gyöngyök törékenyek.
A természetes anyagok idővel elszíneződhetnek.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések