TÖMJÉN HOJARI
MOTHERS GOODS

palc254
Mothersgoods
Készleten
Ár:
4.495 FT
Darabszám:

A MOTHERSGOODS füstölőpálcikák megálmodója és kivitelezője GEORG HUBER - akinek a neve az itthon kapható Füstölés és Tértisztítás könyvecskékről ismerős lehet - évek óta elkötelezett a tömjén fák megismerése és megmentése mellett. 

Régi terve, hogy az általa importált prémium minőségű tömjénekből valódi, jó minőségű füstölőpálcika készüljön. Ez idén meg is valósult, és mi örömmel vállaltuk a magyarországi hivatalos képviseletet - hiszen évek óta dolgozunk már együtt: a prémium tömjének is tőle érkeznek.

A pálcikák ugyan még nincsenek minősítve, de aki ismeri Georg elkötelezettségét a tisztaság és minőség iránt ( ebben nagyon hasonlóak vagyunk ), az tudja, hogy csakis természetes anyagok lehetnek benne, beleértve a felhasznált illóolajokat is.

A tiszta TÖMJÉN füstölő sokoldalúan használható:
- mivel a tömjén egyszerre ellazít és fókuszál, ezért kiválóan alkalmas meditációhoz, a magasabb szférákhoz, az isteni tudatossághoz való kapcsolódás elősegítéséhez
- aurát és teret is tisztíthatunk vele - bár igazából ehhez mi a faszenes füstölést, a növényi kötegeket ( pl. fehér zsálya ) és Palo Santo fát jobban javasoljuk
- rendszeresen füstölve áthangolja a teret, megtölti áldással és fénnyel

Az omani tömjént "HOJARI" ( Boswellia sacra ) a világ legfinomabb tömjénjének tartják, nem véletlenül, hihetetlenül könnyed, citrusos illata még azokat is elvarázsolja, akik egyébként nem szeretik a tömjént. Egy igazi Fényhozó gyanta, mely segít felemelkedni az Isteni szférákhoz.

Ez pedig a legjobb füstölőpálcika, amit az omani tömjénből a kezemben tartottam - intenzív omani tömjén illata van. Persze nem olyan erős, mintha faszénen vagy rácson füstölnénk, de még más tiszta pálcikákhoz képest is óriási a különbség !

Súly: 15 gramm / csomag kb. 1,5 gr / db

Égési idő: 50-60 perc ( de akár több részletben is füstölhető )

Összetevők: erdei méz ( Németországban gyűjtött ), faszénpor ( Német bükkfa ), Joss por / Jegat / Jigat ( a litsea glutinosa kérgéből - Vietnam ), Boswellia sacra por ( omani tömjén )

kb. 50% tömjén tartalommal !!!

Kívülről Boswellia sacra porban megforgatva.

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát, majd ha az már izzik fújja el a lángot és helyezze a füstölőégetőbe.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp:
Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 
Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre!

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések