ISPALLA füstölőpálcika
PALO SANTO/MIRHA

palc227
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.291 FT
Darabszám:

Palo Santo füstölőpálca perui mirhával gazdagítva Peruból.
Az Ispalla füstölők a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak semmilyen szintetikus kémiai összetevőt.
100% természetes alapanyagokból kézzel készült Fair Trade termék, SERFOR minősített Palo Santo fából.

A Palo Santo kellemes és jellegzetes illatos füstje megtisztítja otthonát, irodáját. Ez az intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát, nagy segítség lehet szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.
Ideális a jóga, reiki, meditációs és egyéb befelé vivő, harmonizáló gyakorlatokhoz, mivel segít ellazítani az elmét és csökkenti a stresszt. 

A perui mirháról azt érdemes tudni, hogy botanikailag nem mirha, azaz nem commiphora - hanem vélhetően egy szömörce fajta - melynek gyantája hasonló szellemi energetikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a mirha.
Illata valamivel édesebb, lágyabb, nem olyan fanyar mint a valódi mirháé, a Palo Santoval együtt füstölve pedig támogatja és erősíti a Palo Santo stresszoldó, megnyugtató minőségét és behoz egy meleg, földelő energiát.

Még többet olvashat a Palo Santo fáról és minden Palo Santo terméket itt megnézhet:
https://florasense.hu/palo-santo

Összetevők:
bambuszrúd, természetes Palo Santo gyanta, cukornádvíz, Palo Santo faőrlemény, 100% természetes Palo Santo illóolaj, "mirha" gyanta - Peru.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések