FEHÉR ZSÁLYA dhoop tartóval
Fiore d'Oriente

palc211
Fiore d'Oriente
Készleten
Ár:
1.993 FT
Darabszám:

Szál méret: 8-9 cm

Összetevők: Fehér zsálya por, gyanták, kókuszhéjból készült szén

Ecocert minősített termék, ami kizárja a káros anyagok használatát!

A dhoop típusú füstölők első osztályú, 100% természetes, növényi alapanyagokból, kézzel készülnek Indiában. Különlegessége, hogy nincs benne plusz bambuszpálcika, mely tartást adna a füstölőszernek. A masszába, melyből a füstölőszer készül,  növényi gyanta, nemes fa őrleménye és gyógynövények kerülnek. Mindegyik dobozban egy kerámia dhoop égetőt találunk.

Mit jelent az ECOCERT minősítés?
1991-ben alapították azt a független szervezetet, amely az európai natúr kozmetikumokat és egyéb termékeket vizsgálja/minősíti.
Azok a natúrkozmetikumok, amik kivívják maguknak ezt az elismerést, szert tesznek az úgynevezett ECOCERT pecsétre. Ez azt jelenti, hogy az adott termék olyan ökológiai minősítésű natúrkozmetikum (azaz Organic cosmetic), melynek alkotóelemei legalább 95%-ban természetes eredetűek, s az előállítás során felhasznált növényi alapanyagok legalább 95%-a is bio. Érdekesség, hogy ez a követelmény például a termékben található vízre is igaz, vagyis az a termék, amelyiken megtalálható az ECOCERT pecsét, a szó szoros értelmében véve "tiszta forrásból" származik. 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések