AROMANDISE - SETO
pálcika és kúp égető edény

kelp036
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
5.998 FT
Darabszám:

Gyönyörű elegáns, fekete zsírkő füstölő pálca tartó / füstölő égető edény, használatához füstölőhomok szükséges.  Egyszerűségének köszönhetően bármely szoba, helység vagy iroda kiegészítője lehet. Ötvözi a szépséget a praktikummal ezért egy igazán egyedi dekorációs tárgy lehet az öné, ha ezt az edényt választja.

Kiválóan alkalmas növényi gyantákból ( pl. tömjén, mirha, kopál ), és növényi szárítmányok - gyógynövények ( pl. fehér zsálya, palo santo ) porából gyúrt füstölő pálca égetéséhez.


Füstölőtartó információk:
Magassága: 7 cm
Átmérője : 10 cm
Anyaga: zsírkő
Belehelyezhető füstölőpálcika típusa: japán, indiai ( 5 db) 
A tibeti füstölőpálca, dhoop és füstölőkúp használatához füstölőhomok szükséges.


Füstölő zsinór égetéséhez használható? : NEM
Használható-e rácsos füstölőedény alátétnek? : NEM
Helyezhető-e a füstölő edénybe füstölőhomok? : IGEN
( Füstölőhomok a kelf192kelf201kelf048 cikkszámon található.) 

Kérjük, hogy a használati javaslatot és a  biztonsági leírást a HASZNÁLATI TIPPEK fül alatt olvassa el! 

Fotó: aromandise.com

Használati tippek:
Füstölőpálcikához: fordítsa fejjel lefelé az edény tetejét, majd az erre a célra kialakított lyukak egyikbe helyezze bele a füstölőpálcikát. Élvezze a tiszta füstölőanyagok aromás illatát. 
Füstölőkúpokhoz: a töltse meg az edény alsó részét legalább 3/4 részig  füstölőhomokkal, majd helyezze rá a már izzó füstölőkúpot mielőtt rátenné a tetejét. Ezt követően  nincs teendője, az aromás füst az erre kialakított lyukakon lágyan felszáll. Nagyon szép és praktikus.
Mivel védi a kúpot az esetleges huzat ellen, minimálisan növelhető a füstölőkúpok égési ideje.
Faszenes füstöléshez: a töltse meg az edény alsó részét legalább 3/4 részig  füstölőhomokkal, majd helyezze rá a már izzó faszenet, ezt követően a szokásos módon használja és élvezze a faszenes füstölés előnyeit.
Figyelelm! A zsírkő edény erős, tartós hő ( faszén) hatására veszíthet színéből és eredeti fényéből!

Javasolt hőálló alátétek:
Áttört mintás Élet Virága poháralátét (fa)
Terrakotta füstölőedény alátét
Élet Virága gravírozott poháralátét NATÚR zsírkőből

Biztonsági figyelmeztetés:
Fokozottan ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására. Szellőztethető téreben gyújtson füstölőt. Nyílt lángot soha ne hagyjon őrizetlenül! Fokozott a balesetveszély ha a szobában gyermek vagy állat tartózkodik. Az edény méretéből kifolyólag csak nagyjából a faszén vastagságának megfelelő vastagságú homok réteg fér bele (az a tapasztalatunk, hogy általában ez kevés ahhoz, hogy az összes felszabaduló hőt elnyelje) ezért előfordulhat, hogy nem csak az az edény fala, de az alja is átmelegszik. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy hőálló felületre helyezze vagy hőálló alátétet használjon alá. Az edényt használat közben vagy után hőre érzékeny vagy gyúlékony felületre helyezni tilos és balesetveszélyes! Soha ne fogja meg szabad kézzel az izzó faszenet vagy a felmelegedett faszenes edényt!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések