Élet virága gravírozott
poháralátét zsírkőből

ajan248
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.993 FT
Darabszám:
Szín:

Zsírkőből készült natúr, bordó vagy kék színű poháralátét vagy füstölőedény alátét (utóbbinak csak a natúr színű alátétet ajánljuk) Élet Virága szimbólummal díszítve.

Kiváló választás baráti összejövetelekre, családi alkalmakra! Erősíti a szeretet, a bizalom, biztonság, összetartozás érzését.

Az ÉLET VIRÁGA szimbólum ősidők óta a legtöbb kultúrában különleges tiszteletnek örvend, sok helyen szentként tisztelik. Azt tartják róla, hogy az erők harmonizálásának, illetve harmóniába kerülésének, a NAGY EGÉSZ-szel - ISTENnel- SZELLEMmel való egyesülésnek a jelképe és útja.
Helyezze rá az italát és hagyja, hogy átjárják azt a pozitív, erősítő energiák. 
Poháralátétként használva vegyük figyelembe, hogy az alkohol  oldhatja a színét, ezért alkoholos italokhoz alátétnek nem javasoljuk! Tisztítható folyóvizes lemosással.

Információk a poháralátétről:
Átmérő: 10 cm
Színe: natúr, bordó vagy kék
Anyaga: zsírkő

Vízállóság: vízálló
Füstölőedény alátétnek használható? : igen, csak a natúr színű! 

Tisztítása: folyóvízzel mossa le vagy nedves textillel törölje át, majd törölje szárazra. 


FIGYELEM! Amennyiben faszenes füstölőedény vagy rácsos füstölőedény alá visszük alátétnek, esetleg mécsestartóhoz,  vegyük figyelembe, hogy erős hőhatás következtében  előfordulhat, hogy engedi a színét ( megfoghatja felületet) vagy megfakulhat. Ezért füstölőedényekhez, mécseshez alátétnek csak a NATÚR SZÍNŰ változatát javasoljuk! 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések