TÖMJÉN AFRIKA
MOTHERS GOODS

palc256
Mothersgoods
Készleten
Ár:
3.991 FT
Darabszám:
Mennyiség:
10 szál - kb. 15 g

A MOTHERSGOODS füstölőpálcikák megálmodója és kivitelezője GEORG HUBER - akinek a neve az itthon kapható Füstölés és Tértisztítás könyvecskékről ismerős lehet - évek óta elkötelezett a tömjén fák megismerése és megmentése mellett. 

Régi terve, hogy az általa importált prémium minőségű tömjénekből valódi, jó minőségű füstölőpálcika készüljön. Ez idén meg is valósult, és mi örömmel vállaltuk a magyarországi hivatalos képviseletet - hiszen évek óta dolgozunk már együtt: a prémium tömjének is tőle érkeznek.

A pálcikák ugyan még nincsenek minősítve, de aki ismeri Georg elkötelezettségét a tisztaság és minőség iránt ( ebben nagyon hasonlóak vagyunk ), az tudja, hogy csakis természetes anyagok lehetnek benne, beleértve a felhasznált illóolajokat is.

A tiszta TÖMJÉN füstölő sokoldalúan használható:
- mivel a tömjén egyszerre ellazít és fókuszál, ezért kiválóan alkalmas meditációhoz, a magasabb szférákhoz, az isteni tudatossághoz való kapcsolódás elősegítéséhez
- aurát és teret is tisztíthatunk vele - bár igazából ehhez mi a faszenes füstölést, a növényi kötegeket ( pl. fehér zsálya ) és Palo Santo fát jobban javasoljuk
- rendszeresen füstölve áthangolja a teret, megtölti áldással és fénnyel

Ebben a prémium minőségű tömjén pálcikában 3 féle tömjén található:
- a fűszeres illatú Boswellia carterii Szomáliából ( világos )
- az édeskés illatú Boswellia papyrifera Etiópiából ( világos )
- az édes illatú sötét Boswellia rivae Ogaden régióból Szomáliából

Súly: 15 gramm / csomag kb. 1,5 gr / db

Égési idő: 50-60 perc ( de akár több részletben is füstölhető )

Összetevők: erdei méz ( Németországban gyűjtött ), faszénpor ( Német bükkfa ), Joss por / Jegat / Jigat ( a litsea glutinosa kérgéből - Vietnam ), Boswellia carterii ( Szomalia ), Boswellia papyrifera ( Etiópia ), Boswellia rivae ( Ogaden )

kb. 50% tömjén tartalommal !!!

Kívül a fent nevezett tömjének porában van megforgatva.

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát, majd ha az már izzik fújja el a lángot és helyezze a füstölőégetőbe.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp:
Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 
Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre!

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések